GZ-Psycholoog FACT Soest/Baarn (24-36 uur)

Regio: Soest
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Jij ziet als behandelaar altijd mogelijkheden voor efficiënte behandeling en helpt onze patiënten met jouw deskundigheid op weg naar herstel.
Je maakt actief onderdeel uit van een professioneel en enthousiast team waarbinnen inhoudelijke ontwikkeling en goede organisatie belangrijk worden gevonden.
 • behandeling volgens stoornisspecifieke behandelrichtlijnen;
 • crisisinterventie: opname voorkomen en bekorten, zorg en behandeling in de thuissituatie intensiveren en garanderen;
 • begeleiding bij en behandeling bij het omgaan met alcohol en drugsgebruik;
 • ondersteuning bij herstel;
 • begeleiding van een psycholoog in opleiding tot gz-psycholoog kan deel uit maken van het takenpakket.
De werkomgeving wordt gekenmerkt door korte lijnen en intercollegiaal overleg. Het FACT-team Soest/Baarn is gevestigd op het ‘Zorgplein Soest’, een gezondheidscentrum met een multidisciplinair aanbod aan zorgverleners in een ‘koninklijke’, groene omgeving.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

Je hebt een toegankelijke en optimistische houding, de vaardigheid om in praktische oplossingen te denken en samen te werken met verschillende disciplines binnen en buiten de eigen organisatie.
Daarnaast:
 • geregistreerd gz-psycholoog (of bezig met die registratie);
 • werkervaring met de doelgroep en ervaring met verschillende behandelvormen, waaronder EMDR, schematherapie en CGT;
 • een duidelijke visie die uitgaat van herstel ondersteunende zorg, de rol van behandeling daarin en bereidheid tot samenwerken met andere disciplines;
 • ben je collegiaal, flexibel en een teamspeler.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 24 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.
Uitklappen

Waar ga je werken?

Wij zijn GGz Centraal, specialist in geestelijke gezondheidszorg, verdeeld over vijf resultaatverantwoordelijke zorgeenheden. Onze bijna 3.000 medewerkers stimuleren wij om hun kwaliteiten te ontwikkelen en optimaal in te zetten voor de beste zorg van onze patiënten. Daarnaast werken we intensief samen met andere zorginstellingen, welzijnsorganisaties en gemeenten. Onderwerpen als samenwerking & kennisdeling, innovatie, accent op veerkracht & herstel, goed werkgeverschap en financieel krachtige bedrijfsvoering bepalen onze dagelijkse praktijk.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. 

Wil je meer weten over GGz Centraal? Kijk op www.ggzcentraal.nl.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Janet Arkenbout (teamleider): +31 612072221.

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 30-03-2020
Doorsturen