Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verzorgenden
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Zorgen vanuit het hart voor patiënten die jouw hulp goed kunnen gebruiken op locaties waar dat nodig is.

De kleine dingen zien: het aanreiken van een drinkglas, ondersteunen bij het opstaan uit een stoel of gezelligheid brengen op de groep. Jij bent de ogen en oren van de afdeling. Je biedt bewoners structuur in hun dagelijkse bezigheden en ondersteunt hen hierbij. Daarnaast stel je zorgplannen op, op basis van jouw observaties en rapporteer je ten behoeve van de behandeling. 

Ons team bestaat uit vijf verzorgenden, een teamleider en een huisarts. We bieden zorg aan een uitdagende patiëntengroep waarbij onderling overleg, goede communicatie, feedback en vertrouwen voorop staat. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

  • een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
  • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 40 (minimaal € 1.898,- en maximaal € 2.949,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • actief scholingsbeleid;
  • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
  • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent positief ingesteld en hebt een enthousiaste, stimulerende en respectvolle werkhouding. Zowel samenwerken als zelfstandig werken gaat jou goed af. Je bent communicatief vaardig en sociaal. Verder heb je:
  • een afgeronde opleiding verzorgende IG niveau 3 en affiniteit met ouderenpsychiatrie;
  • kennis van de voornaamste ontwikkelingen op het gebied van psychiatrie en herstel ondersteunende zorg (HOZ).
  • kennis van automatisering.
Lees meer

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Het behandelprogramma van centrum voor Ouderenpsychiatrie (CVO) richt zich op de behandeling van patiënten met ernstige gerontopsychiatrische en/of psychogeriatrische problematiek. De behandeling binnen het CVO vindt zo kort als mogelijk en zo lang als nodig plaats, poliklinisch dan wel klinisch. CVO3 Wonen is een open verblijfsafdeling waar patiënten verblijven met een psychiatrische stoornis, totaal 8 bedden. CVO3 Wonen richt zich op het bieden van een woonomgeving aan patiënten bij wie het ziekteproces een chronische beloop heeft en die als gevolg van beperkingen in hun psychosociaal functioneren veelal blijvend bescherming en begeleiding nodig hebben. 
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Martijn Bokhorst (teamleider) +31612073276. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Sluitingsdatum: 03-03-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Gelise Verburg Recruitment