Basispsycholoog Kinder- en Jeugdpsychiatrie 12-18 jaar Amersfoort (24-36 uur)

Regio: Amersfoort
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau:
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Het weer op gang brengen van de ontwikkeling van kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu. Als basispsycholoog zorg jij hiervoor, je luistert naar de hulpvraag en biedt zorg op maat. Je voert behandeling uit gericht op het realiseren van de doelen uit het behandelingsplan en je draagt bij aan het diagnostiekproces. Dit in samenwerking met het team en het behandelprogramma Spoedeisend. Daarnaast stem je af met andere hulp- en zorgverleners van de kinderen en jeugdigen.

Je werkt in een ervaren multidisciplinair team met een psychiater, klinisch psychologen, psychotherapeut, gz-psychologen, vaktherapeuten, systeemtherapeut, ambulant psychiatrisch gezinsbegeleider en cognitief gedragstherapeutisch medewerker. De sfeer in ons team is goed, we zijn collegiaal en betrokken, onder andere door tijd voor elkaar te maken om te overleggen. Binnen het team krijg je de ruimte om zelfstandig te werken, hierdoor veel ervaring op te doen, te leren van je collega’s en zo jezelf te ontwikkelen.
Uitklappen

Met elkaar

GGz Centraal Fornhese is een aanbieder van specialistische geneeskundige jeugd geestelijke gezondheidszorg voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese richt zich primair op diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugdpsychiatrische problematiek, waarbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal staat.

Het behandelaanbod bestaat uit ambulante behandeling, deeltijd- en klinische behandeling georganiseerd in de regio’s Eemland, Veluwe, Flevoland en Gooi en Vechtstreek. Daarnaast is er een behandelprogramma voor spoedeisende en complexe ambulante zorg. Als kinder- en jeugdpsychiatrische voorziening zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdzorg en werken wij samen met andere zorgaanbieders.

Fornhese biedt een uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit. De patiëntenzorg is georganiseerd in regioteams in Hilversum, Almere, Lelystad, Ermelo en Amersfoort, waarbij we aansluiten op de regionale vraag.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • een contract voor 24-36 uur per week voor bepaalde tijd van 6 maanden i.v.m. zwangerschapsvervanging;
 • een blijvend dienstverband na deze periode als er ruimte is in het team;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.877,- en maximaal € 4.486,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid en flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en vergoeden de kosten. 
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • een afgeronde academische opleiding tot psycholoog of orthopedagoog;
 • met behaalde basisaantekening psychodiagnostiek;
 • gezien de aard van de functie zoeken wij iemand die zich snel kan invoegen en zich nieuwe vaardigheden eigen maakt;
 • een aanvullende opleiding en ervaring in het geven van cognitieve gedragstherapie heeft onze voorkeur;
 • je hebt goede contactuele eigenschappen, bent stressbestendig en meegaand.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Iris de Marez Oyens +31 6 83256864. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 4 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Sluitingsdatum: 21-01-2020
Doorsturen