Coördinator Schoonmaak Ermelo (18-24 uur)

Regio: Ermelo
Facilitair
Opleidingsniveau:
Aantal uren per week: 24
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Als coördinator schoonmaak geef je operationeel leiding aan het eigen schoonmaak team op een coachende en inspirerende manier. Samen met het team organiseer je de werkzaamheden. Op locatie ben je het aanspreekpunt voor alle zaken rondom schoonmaak. Je houdt aansluiting met de medewerkers van de zorg en vertaalt hun vraag naar de uitvoering. Je ziet toe op de verdeling van de schoonmaak taken, de voortgang en de kwaliteit. Je zorgt voor de administratieve verwerking van uren en je bewaakt de bezetting van de eigen medewerkers van de huishouding. Het team bestaat uit 12 collega's waaronder 2 specialisten (bijv. vloeronderhoud of glasbewassing) voor de specialisten plan je ook de werkzaamheden. 

De uitdaging voor het komende jaar is de invulling van de schoonmaakwerkzaamheden voor het ‘Cluster Herstel’. In het cluster herstel is een bijzondere manier van zorg verlenen waarin wij als huishouding soms het vuil moeten laten liggen en soms wel schoon moeten maken. Dit vraagt veel afstemming met de zorg en de medewerkers huishouding. Jij zorgt voor de juiste afstemming en begeleiding.
Uitklappen

Met elkaar

Het vakcentrum bestaat uit het facilitair bedrijf & vastgoed. Hiermee zijn de krachten op het gebied van huisvesten en faciliteren van cliënten en medewerkers gebundeld. Het aanbod van producten en diensten van het vakcentrum is zeer gevarieerd. Zo verzorgt het onder meer de huisvesting van cliënten en medewerkers, de maaltijden voor de cliënten en catering voor de medewerkers, het schoonmaakonderhoud en beveiliging van terreinen en panden. 

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

  • parttime contract voor 16-24 uur per week voor in eerste instantie 1 jaar;
  • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 35 (minimaal € 1.800,- en maximaal € 2.677,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op onze website.
  • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring aan en vergoeden de kosten. 
Uitklappen

Wat neem je mee?

  • afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting facilitaire dienstverlening; 
  • leidinggevende ervaring;
  • bij voorkeur ervaring in de gezondheidszorg; 
  • goed kunnen samen werken. 
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Joost Lindenborn (teamleider) +31 682301237. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 4 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 22-02-2020
Doorsturen