Innovator (28-32 uur)

Regio: Amersfoort Ermelo
ICT
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Een verschil maken door innovatieve verandertrajecten binnen de geestelijke gezonheidszorg te begeleiden. Ben jij goed in samenwerken en ontwikkelen? Wij zijn benieuwd hoe jij dit wil gaan doen en dagen je uit dit met ons te delen!

Als innovator ben je de aanjager van innovatieve veranderingen binnen onze organisatie: je denkt mee, zoekt naar nieuwe mogelijkheden, komt met verbetervoorstellen en realiseert deze. Als innovator ben je onderdeel van de stuurgroep innovatie. Je werkt nauw samen met de werkgroepen en begeleidt actief de voortgang. Je herkent innovatiemogelijkheden en kunt deze analyseren, een strategie ervoor mee ontwikkelen en de uitvoer ervan begeleiden. De innovaties zijn op het snijvlak van ICT en zorg, het opbouwen en onderhouden van een goed netwerk zowel intern als extern is daarbij noodzakelijk. 

Op dit moment werken wij bijvoorbeeld aan het project virtual reality (VR) en starten we binnenkort met een pilot om VR te verweven in de zorg. Ook zijn wij bezig met een netwerk voor gebruik van datascience met UMC en Altrecht. Daarnaast focussen wij ons op innovaties die onze zorg verbeteren, vergemakkelijken of vernieuwen. Aan jou de taak hier verder structuur in te bieden. Ben je benieuwd naar wat wij verder doen? Kom eens langs om te zien waar wij mee bezig zijn!
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Als innovator ben je onderdeel van het ICT team met 28 medewerkers. Daarnaast beweeg je door de gehele organisatie en heb je veel contacten met zorgafdelingen.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • een baan waar veel ruimte is voor jouw eigen creativiteit en ontwikkeling;
 • een contract voor 28-32 uur per week voor de duur van 1 jaar, met de intentie deze te verlengen; 
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.479,- en maximaal € 4.010,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid en flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op onze website
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en vergoeden de kosten. 
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je hebt een visie op innoveren en weet wat daar bij komt kijken. Je bent je bewust van de valkuilen en succesfactoren bij de implementatie van innovaties.

Verder vragen wij: 

 • een relevante afgeronde HBO opleiding met bijvoorbeeld innovatiemanagement;
 • minimaal 2 jaar werkervaring;
 • ervaring met verandertrajecten;
 • je bent gewend buiten de gebaande paden te gaan;
 • een rijbewijs B.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Neem dan contact op met Aleid Kerkmeer (hoofd ICT) via: a.kerkmeer@ggzcentraal.nl of +31 651827945. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 4 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 27-01-2020
Doorsturen