Verpleegkundige FACT-team Noord Amersfoort (28-32 uur) 
Regio: Amersfoort
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO MBO
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Alles op alles zetten om de behandeling voor de patiënt zo goed mogelijk vorm te geven, jij zorgt ervoor.

Als ambulant verpleegkundige ga je op huisbezoek en werk je outreachend. Door praktische ondersteuning help je jouw patiënten te werken aan hun behandeldoelen. Als het met een patiënt thuis minder goed gaat en meer zorg geïndiceerd is, dan signaleer je dit tijdig. Je werkt samen binnen een breed multidisciplinair team en neemt dan ook deel aan multidisciplinaire overleggen, intervisie en intercollegiale kennisoverdracht. In jouw functie denk je mee, signaleer je en doe je verbetervoorstellen.

Niet alleen de ontwikkeling van het team waarin je werkt, maar zeker ook jouw persoonlijke ontwikkeling  heeft onze volle aandacht. Kernwoorden die jouw team omschrijven: enthousiasme, ervaring, gedrevenheid, collegialiteit en humor. We werken als team systemisch, dat houdt in dat wij niet alleen kijken naar de problemen en krachten van de patiënt zelf, maar dat wij het belangrijk vinden om binnen de behandeling ook actief samen te werken met het sociale systeem rondom de patiënt.
Samenwerking met ketenpartners is daarbij belangrijk. Jij creëert helderheid en zoekt actief contact met betrokken partijen om tot een goede zorgafstemming te komen.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

Voor vertrouwen en goed contact is een toegankelijke en optimistische houding belangrijk en daarbij de vaardigheid om in praktische oplossingen te denken en te kunnen samenwerken met verschillende disciplines binnen en buiten je eigen organisatie.​​ Daarnaast:
  • een afgeronde opleiding verpleegkundige (hbo/mbo) met BIG-registratie;
  • ben je in bezit van rijbewijs en auto;
  • bij voorkeur ervaring met ambulant werken.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

  • een contract voor 28-32 uur per week voor de duur van een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • reiskostenvergoeding;
  • een goede verlofregeling en levensfase-uren;
  • vergoeding van de BIG registratie;
  • een VOG wordt digitaal voor je aangevraagd en de kosten worden vergoed.
Uitklappen

Waar ga je werken?

Wij zijn GGz Centraal, specialist in geestelijke gezondheidszorg, verdeeld over vijf resultaatverantwoordelijke zorgeenheden. Onze bijna 3.000 medewerkers stimuleren wij om hun kwaliteiten te ontwikkelen en optimaal in te zetten voor de beste zorg van onze patiënten. Daarnaast werken we intensief samen met andere zorginstellingen, welzijnsorganisaties en gemeenten. Onderwerpen als samenwerking & kennisdeling, innovatie, accent op veerkracht & herstel, goed werkgeverschap en financieel krachtige bedrijfsvoering bepalen onze dagelijkse praktijk.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. 
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Janet Arkenbout (teamleider bedrijfsvoering) +31 612072221. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 30-04-2020
Doorsturen