Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige FACT Amersfoort (28-36 uur)

Alles op alles zetten om de behandeling voor de patiënt zo goed mogelijk vorm te geven.Als ambulant verpleegkundige ga je op huisbezoek en werk je dus outreachend. Door middel van praktische ondersteuning help je de patiënt om te werken aan de eigen behandeldoelen. Je bent in staat om tijdig te signaleren als het ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Verpleegkundigen
 • Opleidingsniveau: HBOMBO
 • Aantal uren per week: 28 - 36 uur

Wat ga je doen?

Alles op alles zetten om de behandeling voor de patiënt zo goed mogelijk vorm te geven.

Als ambulant verpleegkundige ga je op huisbezoek en werk je dus outreachend. Door middel van praktische ondersteuning help je de patiënt om te werken aan de eigen behandeldoelen. Je bent in staat om tijdig te signaleren als het thuis minder goed gaat en meer zorg geïndiceerd is. Je werkt in een breed multidisciplinair team en neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, intervisie en intercollegiale kennisoverdracht. Je hebt een signalerende functie, je denkt mee en doet verbetervoorstellen.

Het team is professioneel en enthousiast. De ontwikkeling van het team en van het individu krijgt in ons team volop aandacht. De werkomgeving wordt gekenmerkt door korte lijnen en intercollegiaal overleg. Kernwoorden die ons team omschrijven: enthousiasme, ervaring, gedrevenheid, multidisciplinair werken, collegialiteit en humor. We werken als team systemisch wat inhoudt dat wij niet alleen kijken naar de problemen en krachten van de patiënt zelf, maar dat wij, indien mogelijk, binnen de behandeling ook actief samenwerken met het sociale systeem rondom de patiënt.
 
Daarnaast is samenwerking met ketenpartners belangrijk. Je bent in staat helderheid te creëren en zoekt actief contact met partijen die betrokken zijn bij een patiënt om tot een goede zorgafstemming te komen. Je richt je hierbij op mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Wat heb je nodig?

Je hebt een toegankelijke en optimistische houding, de vaardigheid om in praktische oplossingen te denken en samen te werken met verschillende disciplines binnen en buiten de eigen organisatie.​​ Daarnaast heb/ben je:
 • een afgerond opleiding verpleegkundig (hbo/mbo) met BIG-registratie;
 • in bezit van rijbewijs en auto;
 • bij voorkeur ervaring met ambulant werken.

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 32-36 uur per week voor de duur van 6 maanden voor de duur van een zwangerschapverlof (medio maart 2020 - augustus 2020);
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • reiskostenvergoeding;
 • een goede verlofregeling en levensfase-uren;
 • vergoeding van de BIG registratie;
 • een VOG wordt digitaal voor je aangevraagd en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

In de regio Eemland werken we met vijf lokale FACT-teams, waaronder FACT-Noord. Dit team werkt vanuit de locatie Hof der Gedachten in de wijk Kattenbroek.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Janet Arkenbout (teamleider bedrijfsvoering) 0612072221 of met Annelies Rooiman (teamleider bedrijfsvoering) 0612853052. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 17-02-2020.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen