Masterstage (neuro)psychologie Kinder- en Jeugdpsychiatrie Hilversum/Lelystad

Regio: Hilversum Lelystad
Stagiairs Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Voor de periode 1 maart - eind november 2020 zoeken wij voor de locaties GGz Centraal Fornhese in Hilversum en Lelystad twee enthousiaste, leergierige master studenten (neuro)psychologie met een grote affiniteit met (neuro)psychologie en kinderen. 

Tijdens de stageperiode loop je 10 maanden 3 dagen in de week stage.
Uitklappen

Met elkaar

GGz Centraal Fornhese is een kinder- en jeugdpsychiatrie instelling, die aan kinderen en jongeren/jongvolwassenen van 0 tot 18 jaar met (verdenking van) psychiatrische problemen hulp biedt. Om de juiste behandeling te kunnen geven, is het belangrijk dat er goede diagnostiek wordt gedaan. De diagnostiek en behandeling wordt verzorgd door een multidisciplinair team bestaande uit: kinder- en jeugdpsychiater, klinisch (neuro)psycholoog, gz-psychologen, psychodiagnostisch medewerker, systeemtherapeuten, verpleegkundigen en vaktherapeuten.

Voor meer informatie over de instelling kun je onze website bezoeken: https://www.ggzcentraal.nl/
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

De stage vindt plaats binnen het behandelprogramma 6 tot 18 jaar. Gedurende de stage wordt de mogelijkheid geboden om zicht te krijgen op alle facetten van de klinische praktijk in het werk als psycholoog, zowel met betrekking tot diagnostiek als behandeling. De nadruk in deze stage zal liggen op het leren (onder supervisie) zelfstandig uitvoeren van diagnostische activiteiten, in het bijzonder psychodiagnostiek (bestaande uit intelligentie onderzoek, neuropsychologisch onderzoek en sociaal emotioneel onderzoek). Het behalen van de Basisaantekening Psychodiagnostiek behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Tijdens je stage ontvang je een stagevergoeding conform CAO GGZ.
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze referentiecheck.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Wij zoeken iemand die nieuwsgierig is naar - en affiniteit heeft met - de psychiatrie. Je voldoet aan de volgende voorwaarden:
  • de stage vindt plaats in het kader van een erkende opleiding;
  • een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze referentiecheck.
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Indien je interesse hebt en je wilt solliciteren, kun je uiterlijk 22 januari een motivatiebrief en CV aan ons toesturen via de onderstaande link. Je kunt je brief richten aan mw. J van der Bij (GIOS Klinisch neuropsycholoog) en mw. E Papenhuijzen (GZ-psycholoog).

In week 5 op dinsdag 28 januari tussen 13.00 en 16.00 zullen de sollicitatiegesprekken plaatsvinden. Reserveer voor de zekerheid deze datum alvast in je agenda.
Sluitingsdatum: 22-01-2020
Doorsturen