Psychiater Ambulatorium Ouderenpsychiatrie Ermelo (16 uur)

Regio: Ermelo
Psychiaters en artsen
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 16
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Ben jij de professional met visie en enthousiasme die het behandelprogramma ouderenpsychiatrie nog beter op de kaart zet? Doorontwikkeling van de ouderenpsychiatrie is een belangrijk speerpunt van de directie voor de komende jaren Elke regio kan en zal daar een eigen kleur aan geven, jij komt te werken in de regio Veluwe & Veluwe Vallei in het ambulante team in Ermelo.

Als psychiater diagnosticeer en behandel je patiënten met complexe problematiek, die binnen het veld van de ouderenpsychiatrie vallen. Je speelt een actieve rol in de ontwikkeling van het behandelbeleid van de afdeling en in voorkomende verbeterprocessen.

Verder:
 • ben je als regiebehandelaar leidend en eindverantwoordelijk in het opstellen en uitvoeren van de multidisciplinaire behandelplannen;
 • vervul je in het multidisciplinaire team een voortrekkersrol;
 • speel je een actieve rol in de ontwikkeling van het behandelbeleid en in voorkomende veranderprocessen;
 • draag je zo nodig bij aan de verdere professionalisering van de zorg en optimalisering van kwaliteit van de patiëntenzorg;
 • begeleid je en geef je supervisie aan de artsen in opleiding tot specialist, werkzaam binnen het ambulante team;
 • verricht je consultaties in het St. Jansdal ziekenhuis;
 • participeer je in de achterwachtregeling van de organisatie.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

Je bent een verbinder; enthousiast met een proactieve houding. Deze voortrekkersrol is voor jou weggelegd omdat je resultaatgericht en accuraat bent, in het bijzonder met betrekking tot de registratie. Verder heb/ben je:
 • een (BIG-)geregistreerde (ouderen)psychiater met een hart voor ouderen;
 • inhoudelijk sterk en heb je specifieke kennis over de ouder wordende mens;
 • in het bezit van een rijbewijs B.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

 • ruimte om jouw persoonlijke inbreng aan de directe patiëntenzorg toe te voegen;
 • een goed inwerkprogramma en supervisie binnen jouw leer/werkproces door een collega psychiater en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 16 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • salaris conform de CAO GGZ en beleid van GGz Centraal (AMS regeling is van toepassing)
 • crisisdiensttoelage, ORT, een 13e maand en een persoonlijk studiebudget;
 • één keer per zes weken intercollegiale psychiater-middag;
 • adequate administratieve ondersteuning.
Uitklappen

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Het behandelprogramma ouderenpsychiatrie biedt op de Noordwest-Veluwe een gevarieerd behandel- en begeleidingsaanbod, onder andere voor patiënten met stemmings-, cognitieve- en overige psychiatrische stoornissen. Het ouderencluster bestaat uit ambulatoria in Barneveld, Ermelo en Wezep, deeltijdbehandeling, chronische verblijfsafdelingen en acute opnameafdelingen in het Centrum voor Ouderen te Ermelo. Daarnaast hebben we de erkenning voor het aandachtsgebied ‘ouderenpsychiatrie’ én maakt de ECT behandeling onderdeel uit van het cluster ouderenpsychiatrie

Het behandelprogramma ouderenpsychiatrie staat voor herkenbare en gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg en zoekt bij de uitoefening van taken afstemming en samenwerking met andere zorgaanbieders als huisartsen, verpleeg-en verzorgingshuizen, algemene ziekenhuizen, WMO- en thuiszorginstellingen, gericht op taakverdeling, overzichtelijkheid en samenhang in het totale zorgaanbod.
We hechten veel waarde aan kleine lokale netwerken van hulpverleners die goed van elkaars expertise op de hoogte zijn. Per patiënt is maatwerk mogelijk.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Fokke Post (hoofd bedrijfsvoering) +31 630302907. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 10-04-2020
Doorsturen