Teamleider Bedrijfsvoering IHT/Crisisdienst Amersfoort (32-36 uur)

Regio: Amersfoort
Management, staf en ondersteuning Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Een uitdagende baan in een bijzonder werkveld en in een bijzonder dynamische periode. Jij zorgt voor overzicht.

Als teamleider bedrijfsvoering geef je vorm aan het beleid van de IHT (Intensive Home Treatment)/Crisisdienst. Je geeft, samen met de teamleider behandelzaken (psychiater), leiding aan een multidisciplinair team en draagt in een professionele werkomgeving samen met je team bij aan de verdere ontwikkeling van het acute behandelprogramma. Daarbij zie je toe op een effectief georganiseerde inrichting van de werkorganisatie binnen het team en je bewaakt de toegewezen budgetten en (productie)afspraken. Samen met de teamleider behandelzaken draag je verantwoordelijkheid voor de inhoud van de patiëntenzorg en voor een gezonde bedrijfsvoering.
Jouw visie op acute geestelijke gezondheidszorg geeft richting aan de wijze waarop je het team begeleidt in de verdere ontwikkeling van de behandeling en zorg voor onze patiënten. De IHT/Crisisdienst positioneer je als spil binnen het acute cluster en in de zorg binnen de regio Eemland.

In jouw rol begeleid je het crisisteam (overdag) en de crisisdienst (buiten kantoortijd) bij verdere professionele ontwikkeling. Dat doe je door je, in samenwerking met het team, de organisatie en met ketenpartners, primair te focussen op het verwerven van de noodzakelijke randvoorwaarden (materieel en immaterieel). Als teamlid help je ons koers te zetten naar de toekomst en koers te houden in het werkproces.

Je zorgt voor het optimaal functioneren van de regionale, ambulante acute behandeleenheid, maakt en implementeert jaarplannen en houdt het team kwalitatief en kwantitatief op sterkte. Jouw visie op zorg en de organisatie daarvan kan je nadrukkelijk kwijt in de ontwikkeling van het regionale beleid. Met belanghebbende partijen in het werkveld onderhoud je in- en externe contacten.
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal staat de patiënt centraal. Hulp bieden aan mensen met psychiatrische problemen is de bestaansreden van de organisatie. Kwalitatief goede en gepassioneerde medewerkers zijn de sleutel tot goede hulpverlening. De organisatie wil een klimaat creëren waar de behoefte aan verder ontwikkelen en leren vanzelfsprekend is. Ons streven is mensen met psychiatrische problemen zodanig te behandelen, begeleiden en ondersteunen, dat zij de regie over hun eigen leven (terug)krijgen, met zoveel autonomie en zelfstandigheid als mogelijk.

De IHT/Crisisdienst is gehuisvest op het terrein van Zon & Schild in Amersfoort en deelt een gebouw met de polikliniek Stemming en Angststoornissen (SAS) en de polikliniek Persoonlijkheidsstoornissen (PHS). 
De Crisisdienst en het IHT-team zijn geïntegreerd; wij bieden intensieve zorg aan patiënten die in een acute psychiatrische crisis verkeren, onder andere door het inzetten van een acute deeltijd behandeling. De Generieke Module Acute Psychiatrie is daarbij de leidraad. De aandacht is gericht op het couperen van de crisis, met de focus op adequaat op- en afschalen van zorgintensiteit.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Een uitdagende en gevarieerde functie in een werkomgeving die wordt gekenmerkt door korte lijnen en met ruimte voor verantwoordelijkheid en professionele en persoonlijke ontwikkeling in een hecht team met fijne collega's.
 • afhankelijk van jouw voorkeur, een contract voor 32-36 uur per week, voor de duur van een jaar;
 • werken op een goed bereikbare locatie;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.479,- en maximaal € 4.010,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • een verpleegkundige achtergrond en een afgeronde opleiding op hbo-niveau op het gebied van bedrijfsvoering of management in de zorg;
 • inzicht in je eigen deskundigheid en je bent in staat om van daaruit sturing te geven aan het team;
 • je hebt affiniteit met acute behandeling en ambulant werken en je bent in staat om met de nodige relativering en overtuigingskracht weerstanden bespreekbaar te maken en weg te nemen;
 • een inspirerende en betrokken persoonlijkheid met van nature leidinggevende capaciteiten;
 • zelfstandigheid in werken en beslissingen nemen, waarbij aandacht is voor accurate bedrijfsvoering en zorg;
 • kernwoorden als resultaatgerichtheid, samenwerken, communiceren, relativeren en innoveren passen bij jou als persoon.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Ben Nijman (teamleider bedrijfsvoering): +31 620591978. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 07-02-2020
Doorsturen