Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige FACT Hilversum (24-36 uur)

Regio: Hilversum
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Als medebehandelaar aan de slag in een deskundig en multidisciplinair team.

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige ben je behandelverantwoordelijk voor psychiatrische patiënten uit de doelgroep. De werkstijl die wij daarbij hanteren is herstelgericht. De behandeling begint bij de intakeprocedure waar jij met de patiënt een intakegesprek voert. Vervolgens stel je samen met de psychiater een psychiatrisch onderzoeksplan op en voer je een adviesgesprek. Tijdens de behandeling onderhoud je contact met de familie en andere betrokkenen, zoals verwijzers, van de patiënt. In overleg met de patiënt kom je tot een inventarisatie van de problematiek en het opstellen van een behandelplan.

Wij werken in een multidisciplinair team met andere SPV, IPS, gz-psychologen, ambulant begeleiders en verpleegkundigen, arts-assistenten, psychiaters en ervaringsdeskundige. 

Steeds meer maken wij deel uit van grotere netwerken waarbij huisartsen, andere zorgverleners, gemeenten (bv sociaal plein, veiligheidshuis) en anderen betrokken zijn. In dergelijke netwerken wordt een actieve opstelling verwacht (met in achtneming van de privacy van de patiënt). Je bent mede- behandelaar en werkt onder leiding van een hoofd behandelzaken. Je neemt deel aan de behandel- en beleidsbesprekingen, intervisie en inhoudelijke verdiepingen en moreel beraad.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

 • afgeronde opleiding tot verpleegkundige, met BIG-registratie en aangevuld met opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige;
 • actieve en outreachende benadering, bij voorkeur ervaring in ambulante setting;
 • vakkennis van psychopathologie, relevante wetgeving en sociale kaart en dit op een adequate manier in weten te zetten;
 • systeemgericht, reflecterend en organisatorisch sterk;
 • in bezit van rijbewijs BE en auto.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.479,- en maximaal € 4.010,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget;
 • aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden;
 • de VOG-verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Uitklappen

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Het cluster sociale psychiatrie bestaat uit vier FACT teams, waarvan er twee het gebied Hilversum/ Wijdemeren bedienen. Binnen de FACT teams hangt een collegiale werksfeer. Iedereen werkt vanuit zijn eigen deskundigheid aan het herstel van de patiënt. Als team willen wij toewerken naar flexibele openingstijden en ons focussen op de samenwerking met de ambulante en klinische programma’s. De organisatie is continue in beweging, zo bereiden wij ons voor op de certificering en zoeken continue naar verbetering binnen de methodiek. We zitten in een organisatieverandering waarin ontschotten en verbinden het credo is.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Bert Tijssen (hoofd bedrijfsvoering) via 06-4084 8816. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 16-04-2020
Doorsturen