Basispsycholoog FACT-team Noord Amersfoort (24-32 uur)

Regio: Amersfoort
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau:
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Ben jij een enthousiaste psycholoog met hart voor patiënten met complexe problematiek? In deze functie lever je een waardevolle bijdrage aan de behandeling van onze patiënten èn aan ons team.

Het FACT-team Noord is gelokaliseerd in de wijk Kattenbroek in Amersfoort. Van hieruit worden de noordelijke wijken van Amersfoort en de plaatsen Eemdijk en Bunschoten-Spakenburg bediend. Het team is gericht op ontwikkeling en verbetering van zorg vanuit de overkoepelende herstelvisie.

Het multidisciplinair team bestaat uit een vaste psychiater, ambulant en sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, IPS-trajectbegeleider, maatschappelijk werkende, verslavingsdeskundige, ervaringsdeskundige, teamleider en medisch administratief medewerkers. Het team karakteriseert zich door een diversiteit aan persoonlijkheden, die elkaar respecteren, goed samenwerken, elkaar ondersteunen en kritisch kunnen zijn naar elkaar, waarbij de nodige humor niet ontbreekt. Het FACT gecertificeerde team is volop bezig zich nog verder te ontwikkelen volgens de FACT normen. 

Als psycholoog bied je psychologische behandeling aan volgens ‘state of the art’ richtlijnen, zoals Cognitieve Gedrags Therapie (CGT). Je hebt contact met patiënten en naasten in het kader van shared caseload, dat wil zeggen dat je door een collega ingeschakeld kan worden om (samen) een patiënt en/of diens naasten te zien als dat nodig is. Je werkt met patiënten met uiteenlopende problematiek en psychiatrische diagnoses, regelmatig is ook sprake van verslaving en/of een licht verstandelijke beperking.
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.
Het behandelprogramma Sociale Psychiatrie biedt ambulante behandeling en begeleiding naar herstel voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, sociale contacten, financiën etc.). We doen dit door middel van de FACT methodiek. De behandeling en begeleiding vindt plaats in de directe omgeving van de cliënt; dáár waar hij of zij het dagelijkse bestaan moet opbouwen. Met FACT houden patiënten zich steeds vaker staande in de maatschappij, krijgen ze mogelijkheden om zelf aan hun eigen herstel te werken.

In de regio Eemland werken we met vijf lokale FACT-teams, waaronder FACT-team Noord op de Hof der Gedachten in de wijk Kattenbroek. Op een steenworp afstand van winkelcentrum Emiclaer.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • samenwerken en kennis delen met collega psychologen uit onze andere FACT-teams;
 • kans op een opleidingsplaats tot gz-psycholoog;
 • een contract voor 24-32 uur per week voor de duur van een jaar;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.877,- en maximaal € 4.486,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • een afgeronde academische opleiding psychologie, aangevuld met enige werkervaring in de ggz;
 • een aanvullende opleiding en ervaring in het geven van cognitieve gedragstherapie is een pré;
 • goede contactuele eigenschappen en stressbestendigheid;
 • enthousiasme voor je vak, je houd van een uitdaging en bent flexibel.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Janet Arkenbout (teamleider): +31 612072221, met Joyce Klaassen (psychiater): +31 622705941. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 21-01-2020
Doorsturen