ANIOS FACT-team Noord Amersfoort (28-36 uur)

Regio: Amersfoort
Psychiaters en artsen
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Als basisarts in deze tweedelijns specialistische ggz-zorg werk je vraaggestuurd en cliëntgericht. De relatie tussen jou en de cliënt levert de grootste bijdrage aan de behandeling.

In ambulante setting bied je, samen met diverse netwerkpartners, optimale ondersteuning en doe je crisisinterventies bij een kwetsbare doelgroep. De behandeling is gericht op herstel en participatie.
Binnen het multidisciplinair en wijkgericht FACT-team werk je samen met experts op het gebied van psychiatrie: psychiater, psycholoog, verpleegkundig specialist, SPV, GGZ-agoog, maatschappelijk werker, IPS-er en ambulant verpleegkundige. Je doet huisbezoeken rondom crisissituaties, ondersteunt bij somatische screening, continueert en evalueert het medicatiebeleid. Met de naasten van patiënt onderhoud je contact en je informeert hen over de behandeling.
 • je werkt mee aan de ontwikkeling van de transmurale zorgketen, het doorontwikkelen van de FACT-methodiek en implementatie van de somatische screening;
 • buiten kantoortijden ben je inzetbaar ten behoeve van de 24-uurs bereikbaarheidsdienst voor onze regio.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

 • een opleiding tot basisarts en je bent BIG geregistreerd;
 • ervaring is fijn, maar je kunt ook solliciteren als je net jouw opleiding hebt afgerond;
 • je hebt een flexibele werkhouding en gaat graag aan het werk in een vernieuwende behandelorganisatie;
 • collegialiteit, humor en goede communicatieve vaardigheden;
 • je hebt een rijbewijs.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

 • vanaf 1 januari 2020 bieden wij al onze basisartsen een scholingsprogramma met daarin opgenomen somatiek/wetgeving/suïcidaliteit en psychiatrische ziektebeelden;
 • een contract voor 28 tot 36 uur per week voor de duur van een jaar. Het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een baan als arts met een snelstroom aan leereffecten, goede werkbegeleiding en wekelijks supervisie van een psychiater;
 • sneller kans op een opleidingsplek binnen de A-opleiding tot psychiater bij GGz Centraal;
 • diverse trainingen en e-learning mogelijkheden via de interne afdeling Training & Ontwikkeling, zoals: motiverende gesprekken, ART(Active Recovery Triad), HOZ en training Verslaving, middelen en gokken.
Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. 
Uitklappen

Waar ga je werken?

Het behandelprogramma Sociale Psychiatrie biedt ambulante behandeling en begeleiding naar herstel voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, sociale contacten, financiën, etc.). We doen dit door middel van de FACT-methodiek. De behandeling en begeleiding vindt plaats in de directe omgeving van de cliënt, daar waar hij of zij het dagelijkse bestaan moet opbouwen. Met FACT houden patiënten zich steeds vaker staande in de maatschappij, krijgen ze mogelijkheden om zelf aan hun eigen herstel te werken.

Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.
In deze regio werken we met 5 FACT-teams. Het team waar jij gaat werken is gevestigd aan de Hof der Gedachten in de wijk Kattenbroek. Op een steenworp afstand van winkelcentrum Emiclaer.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Janet Arkenbout (teamleider): +31 612072221, met Joyce Klaassen (psychiater): +31 622705941, of met Annelies Rooiman (teamleider): +31 612853052. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 14-04-2020
Doorsturen