Consultatie Verpleegkundige ziekenhuispsychiatrie Almere (16-32 uur)

Regio: Almere
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Voor de consultatieve dienst zijn we op zoek naar een enthousiaste, professionele en ervaren verpleegkundige die de ziekenhuispsychiatrie verder wil ontwikkelen op het gebied van consultatie.
 
Als consultatie verpleegkundige adviseer je medisch specialisten en collega verpleegkundigen over de patiënten met psychiatrische, psychosociale en gedragsproblemen. Naast adviseren ondersteun je ook jouw collega verpleegkundige in de behandeling. De consulten worden aangevraagd door specialisten van het ziekenhuis. Er is een nauwe samenwerking tussen de psychiater en de (verpleegkundig) specialisten.

De afdeling psychiatrie is ook verantwoordelijk voor zwangere patiënten. De artsen (psychiater en AIOS) draaien de Psychiatrie de POP Poli samen met de gynaecoloog. Als verpleegkundige begeleid je zwangere patiënten gedurende de zwangerschap en daarna. Als onderdeel van jouw werk doe je huisbezoeken bij de patiënten. 
Uitklappen

Met elkaar

De afdeling ziekenhuispsychiatrie van het Flevoziekenhuis is een onderdeel van GGz Centraal regio Flevoland. Wij richten ons primair op somatische co-morbiditeit bij psychiatrische patiënten en psychiatrische co-morbiditeit/gedragsproblemen bij somatische aandoeningen inclusief neuropsychiatrie en angst- en stemmingsstoornissen.
 
De regio Flevoland is een bijzondere interessante regio gezien de diversiteit van de inwoners. De pioniers vanuit de Noordoostpolder, de meer stedelijke inwoners van Lelystad en Almere en de rurale buitengebieden.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • een contract voor 16-32 uur per week voor bepaalde tijd;
 • mogelijkheid tot het volgen van de opleiding Verpleegkunde Ziekenhuispsychiatrie;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
 • de VOG (verklaring omtrent gedrag) is een verplicht onderdeel van onze referentiecheck. Wij vragen de verklaren voor je aan en vergoeden de kosten. 
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • een afgeronde opleiding verpleegkundige (met BIG registratie); 
 • kennis van en ervaring met somatische problematiek al dan niet gerelateerd aan psychiatrische ziektebeelden, of zeer leergierig zijn om die kennis tijdens het werk op te doen;
 • affiniteit met de genoemde doelgroep, zowel met betrekking tot diagnostiek als behandeling;
 • je durft verantwoordelijkheid te nemen en kunt zelfstandig werken;
 • je bent flexibel, toont initiatief en kunt goed samenwerken. 
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Marcel Knijn (hoofd bedrijfsvoering Gebiedsteams en Deelspecialismen)  +31 683276691. Hij neemt graag de tijd voor je!
 
Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 03-02-2020
Doorsturen