GZ-Psycholoog Traumacentrum Transit Ermelo (28-32 uur)

Regio: Ermelo
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Werken met cliënten met vroegkinderlijke trauma's door middel van individuele, milieu- en groepstherapie.

Je werkt als behandelaar op de afdeling Transit, onderdeel van het Centrum voor Psychotherapie. Hier bieden wij zorg aan cliënten met een verleden van vroegkinderlijke traumatisering. Binnen het (dag)klinische programma wordt gewerkt met de principes van groeps- en milieutherapie. De uitgangspunten voor de behandeling zijn de richtlijnen voor traumabehandeling en de behandeling van dissociatieve stoornissen van de ISSTD (International society for the Study of Trauma and Dissociation). Verder:
 • doe je de intakes en (psycho)diagnostiek;
 • doe je de behandeling zowel individueel als in groepsverband;
 • ben je betrokken bij de beleidsontwikkeling;
 • verdiep je je in onderzoeken naar trauma en trauma-gerelateerde processen.
Uitklappen

Met elkaar

Top Referent Trauma Centrum (TRTC) Transit is een transmuraal traumacentrum dat participeert in het landelijk samenwerkingsverband TRTC’s Nederland. Het TRTC behandelt cliënten met vroege hechtingsstoornissen als gevolg van vroegkinderlijk chronische traumatisering. De specialistische behandeling is gefaseerd en transmuraal opgezet en wordt multidisciplinair fase- en stoornisspecifiek uitgevoerd in een klinische, deeltijd en ambulante setting.

Transit maakt deel uit van het Centrum voor (dag)klinische Psychotherapie van GGz Centraal. Dit is een hoogspecialistisch derdelijns centrum voor de curatieve behandeling van ernstige en comorbide problematiek. Onze doelgroep bestaat uit patiënten die lijden aan de gevolgen van vroegkinderlijke traumatisering (afdeling Transit), complexe angst- en dwangstoornissen (afdeling Marina de Wolfcentrum) en complexe persoonlijkheidsstoornissen (afdelingen Zwaluw en Enk). De verschillende afdelingen werken nauw samen en voeren waar nodig behandelingen duaal of aansluitend uit. Binnen ons behandelcentrum verrichten we (innovatieve) derdelijns behandelingen en second opinions en bieden we consultatie. Verder voeren we wetenschappelijk onderzoek uit gericht op het optimaliseren van de behandeling en leiden we professionals op. Het netwerk van de patiënt wordt standaard betrokken bij de behandeling. Naast klachtenreductie en verbetering van het (psychosociaal) functioneren is behandeling ook expliciet gericht op resocialiseren en integreren en het leren omgaan met restklachten. Waar mogelijk en/of nodig bieden wij consultatie aan de tweede lijn. Op de afdeling Transit werken gekwalificeerde medewerkers in een dynamische, complexe omgeving. Het team bestaat uit psychiater, klinisch psychologen, gz-psychologen, vaktherapeuten, systeemtherapeut en verpleegkundigen/ sociotherapeuten.

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Je komt te werken in een fijn team waarin samenwerken en vooruitdenken voorop staat. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door transdiagnostisch te werken binnen het Centrum voor psychotherapie. Verder mag je verwachten:
 • een contract voor 28-32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je bent deskundig in het stellen van diagnoses en het toepassen van diverse behandelvormen. Daarnaast ben je communicatief sterk en heb je inlevingsvermogen om op de juiste manier contact te maken met de cliënten. Verder heb/ben je:
 • geregistreerd gz-psycholoog;
 • enige werkervaring met milieu- en groepstherapie, behandelen van hechtingsstoornissen en complexe trauma-gerelateerde stoornissen;
 • de bereidheid om je verder te ontwikkelen.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Geke Appelman (teamleider) +31 613939751. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 10-02-2020
Doorsturen