Teamleider Medische Administratie Ermelo (32-36 uur)

Regio: Ermelo
Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Je bent verantwoordelijk voor het optimaal begeleiden van de afdelingen op het gebied van het medisch administratieve proces. Hiertoe inventariseer je behoeftes van de behandelorganisatie en de medewerkers medische administratie, waarbij je nauwe samenwerking zoekt met de teamleiders zorg en bedrijfsvoering. Je bent verantwoordelijk voor een juiste, tijdige en volledige registratie. Je volgt de externe ontwikkelingen en bent in staat deze te vertalen naar de medewerkers. Het aansturen van een team (16 fte) en uitvoeren personeelsmanagement is onderdeel van de functie. Vanuit de rol als teamleider medische administratie werk je nauw samen met je collega teamleider van de locatie Ermelo. 

De gehele medische administratie bestaat uit 50 medewerkers (37 fte) verspreid over 6 locaties.
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Wij bieden je een verantwoordelijke en uitdagende baan binnen een enthousiast team en een dynamische werkomgeving. Het betreft een boeiende functie, die de gelegenheid biedt om actief te zijn binnen de bedrijfsvoering van onze organisatie. 
  • een contract voor 32-36 uur per week voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 50 (minimaal € 2.154,- en maximaal € 3.571,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • actief scholingsbeleid;
  • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
  • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je beschikt over een scala aan sociale vaardigheden als tact, luisteren, daadkracht en besluitvaardigheid. Je krijgt te maken met uiteenlopende, tegengestelde belangen die je op een goede wijze moet behartigen. Je beschikt over zowel een professionele als een klant- en servicegerichte houding. Je bent ondernemend, een teamspeler maar ook in staat zelfstandig te werken. Verder heb/ben je:
  • hbo werk- en denkniveau en kennis van en inzicht in organisatieprocessen;
  • een administratieve en leidinggevende achtergrond;
  • op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vakgebied;
  • kennis van de wet- en regelgeving en bent bekend met diverse financieringsstromen.
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Els van Zalinge (teamleider medische administratie) 06-83131744. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Eerst attenderen we onze eigen medewerkers op de vacature. Als de geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 24-02-2020
Doorsturen