HBO verpleegkundige voortgezette klinische behandeling volwassenen Ermelo (24-32 uur)

Regio: Ermelo
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau:
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Toewerken naar herstel door iedere cliënt op de juiste wijze te benaderen. 

Als verpleegkundige ben je de spil in het organiseren van de zorg rond een aantal cliënten. De achtergrond en voorkomende ziektebeelden van onze cliënten zijn zeer divers van aard. Zowel dubbele als triple diagnoses komen voor op onze afdeling. Hierdoor is het een uitdaging om iedere cliënt op de juiste wijze te benaderen. Vanuit de visie “herstelondersteunende zorg” stel je samen met de cliënt en het multidisciplinaire team een behandelplan met hersteldoelen op. Wij werken via de Active Recovery Triad, de driehoek cliënt-familie-hulpverlener. Samenwerking en afstemming binnen deze driehoek is van groot belang en vormt de basis van handelen op elke niveau. Ook is Leefstijl een onderdeel van de behandeling die wij bieden. Hierbij wordt er voortdurend een beroep gedaan op je deskundigheid en creativiteit.

Je werkt in een team van 13 hulpverleners, waarbij verpleegkundige, HBO-V, SPH, GGZ-agogen en medewerkers zorg ondersteuning met elkaar samen werken. Het behandelteam vormen wij samen met een verpleegkundig specialist, maatschappelijk werker en psychiater. Als team staan we open om van en met elkaar te leren. Wij zijn gastvrij en present naar de cliënt, diens naasten en elkaar.
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Je werkt op de Afdeling Hofplein is een unieke afdeling binnen de kliniek voor langdurige zorg. De afdeling
bestaat uit 35 HAT-woningen, iedere cliënt heeft een eigen voordeur. Hierdoor wordt er op een ambulante wijze, individuele 24-uurs zorg geboden. De achtergrond en voorkomende ziektebeelden zijn zeer divers van aard. Zowel dubbele als triple diagnoses komen voor op Hofplein.


Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • werken op een goed bereikbaar locatie, zowel met bus/OV als met auto en gratis parkeren;
 • een goed inwerkprogramma en tijd voor studiedagen;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • betrokkenheid bij het vormen van je eigen rooster door middel van een digitale planning;
 • het salaris is minimaal €1.898,- en maximaal €3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);  
 • doorgroei mogelijkheden via de opleiding SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • een actief scholingsbeleid en flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Om goed te functioneren heb je inzicht in de opvattingen over je eigen deskundigheid en ben je in staat om dit te bespreken met je collega’s en leidinggevende. Je kunt een vertrouwensrelatie met de cliënt en diens naasten opbouwen en aangaan. Daarnaast werk je zelfstandig en neem je beslissingen als dit nodig is, waarbij aandacht is voor visie en ontwikkeling van de afdeling.
 • een afgeronde opleiding HBO-V (met BIG registratie);
 • concrete motivatie voor het werken met deze doelgroep;
 • kennis van Active Recovery Triad of de wil om deze methode te leren.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Bertram van Rijssen (teamleider) +31 623218965. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 05-02-2020
Doorsturen