Doorsturen
 
Doorsturen
 

Psychotherapeut Persoonlijkheidsstoornissen De Zwaluw Ermelo (24-32 uur)

In individuele- en groepssessies goed kunnen luisteren en interpreteren om mensen met complexe persoonlijkheidsproblematiek te helpen.Op de afdeling De Zwaluw bieden wij behandeling voor volwassenen die te maken hebben met complexe persoonlijkheidsproblematiek. Als psychotherapeut bij De Zwaluw doe je ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

In individuele- en groepssessies goed kunnen luisteren en interpreteren om mensen met complexe persoonlijkheidsproblematiek te helpen.

Op de afdeling De Zwaluw bieden wij behandeling voor volwassenen die te maken hebben met complexe persoonlijkheidsproblematiek. Als psychotherapeut bij De Zwaluw doe je je best om samen met jouw team het persoonlijke of sociale functioneren van cliënten te verbeteren. Met het uiteindelijke doel de problematiek te verminderen en de cliënten te ondersteunen bij (maatschappelijk) herstel. 

Jouw taken in het kort:
 • geven van groepstherapie aan twee groepen, twee keer per week;
 • voeren van systeemgesprekken met patiënten en hun gezin/partner;
 • verrichten van intakes;
 • bijdragen aan een veilig en open behandelklimaat;
 • deelnemen aan het wekelijks behandeloverleg, werkoverleg/team-intervisie en het intakeoverleg.
Dit doe je samen met een multidisciplinair team in verschillende behandelvormen. Binnen deze behandelvormen doe je de intakes en diagnostiek. Je bent behandelaar van een aantal cliënten, dit betekent dat je de zorg coördineert en het contact met de cliënten gedurende de intensieve behandeling continueert.

Wat heb je nodig?

Je bent deskundig in het stellen van diagnoses en het toepassen van diverse behandelvormen. Daarnaast ben je communicatief sterk en heb je inlevingsvermogen om op de juiste manier contact te maken met de cliënten. Verder heb/ben je:
 • een BIG-geregistreerde psychotherapeut;
 • bereid om je verder te ontwikkelen op gebied van behandeling van complexe persoonlijkheidsstoornissen;
 • ervaring met milieu- en groepstherapie, het behandelen van persoonlijkheidsproblematiek.

Wat mag je verwachten?

Je komt te werken in een fijn team waarin samenwerken en vooruitdenken voorop staat. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door transdiagnostisch te werken binnen het Centrum voor Psychotherapie. Verder mag je verwachten:
 • een contract voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • een salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 70 (minimaal € 4.084,- en maximaal € 6.373,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.14 wet BIG, ter hoogte van € 1.800,- per jaar (naar rato dienstverband);
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG-verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

De Zwaluw is een afdeling voor Klinische Psychotherapie voor mensen met complexe persoonlijkheidsproblematiek. Binnen een gestructureerd psychotherapeutisch leef- en behandelmilieu worden 27 patiënten in groepsverband intensief behandeld (5 x 24 uur, gedurende 9-12 maanden). Het programma bestaat uit groepspsychotherapie, vak-therapieën, sociotherapie, vaardigheidsmodules, systeemtherapie en zo nodig farmacotherapie, waarbij het therapeutisch leefmilieu bij uitstek dient om nieuwe correctieve emotionele ervaringen op te doen en diverse vaardigheden te kunnen oefenen. Binnen het multidisciplinaire behandelteam wordt nauw met elkaar samengewerkt.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Geke Appelman (teamleider) 06-13939751. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 31-01-2020.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen