Verpleegkundig Specialist Voortgezette Klinische Behandeling Ermelo (28-36 uur)

Regio: Ermelo
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: WO HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Specialistische behandeling bieden binnen een klinische setting rondom herstel en coachen van een verpleegkundig team om bij te dragen aan de deskundigheidsbevordering. 

Samen met je duo-collega (teamleider bedrijfsvoering) zal jij als teamleider behandelzaken aansturing geven aan het behandelteam van afdeling Hofstede. Het is een rol waarin je kunt groeien en ontwikkelen. Daarnaast ben je regiebehandelaar binnen de Sociowoningen in Ermelo en werk je binnen het cluster in een multidisciplinair team bestaande uit een verpleegkundig specialist, verpleegkundig specialist in opleiding, maatschappelijk werker, orthopedagoog en een psychiater. Het zijn beide afdelingen waar je uitgedaagd wordt om mee te denken en te innoveren.

Je gaat werken met ernstig psychiatrische patiënten waarbij sprake is van een bijzondere care-cure combinatie. Je maakt kennis met unieke mensen die jou als verpleegkundig specialist uitdagen om “out of the box” behandeling te bieden die aansluit bij hun leefwereld.

De benadering van deze doelgroep is de laatste jaren sterk aan het veranderen en ons cluster is daarop geen uitzondering: we werken herstelgericht, integreren interventies voor een gezondere leefstijl en zijn voorloper in de implementatie van het Active Recovery Triad (ART) model. Dit model is de zorgstandaard voor de langer durende psychiatrie. Voor jou de uitdaging om in nauwe samenwerking met je collega's coaching te bieden aan het team en bij te dragen aan deskundigheidsbevordering van zowel de patiënt, zijn netwerk en het team.
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Afdeling Sociowoningen in Ermelo is een klinische afdeling voor langer durende behandeling van volwassenen. De cliënten hebben meervoudige psychiatrische problematiek. De afdeling bestaat uit meerdere woningen nabij de kliniek en is onderdeel van zorgcluster Herstel. Ook verblijven er circa tien cliënten binnen de beschermende woonvorm te Ermelo en Putten. Afstemming van zorg gebeurt in samenspraak met de teamleider bedrijfsvoering van de afdeling. Voor de sociowoningen betreft het een rol als regiebehandelaar. Welke goed te combineren is met de rol als teamleider behandelzaken van de Hofstede.

Hofstede is een klinische open afdeling voor langer durende behandeling van volwassenen en ouderen met doorgaans meervoudige psychiatrische problematieken. Ook deze afdeling is onderdeel van het zorgcluster Herstel binnen de regio Veluwe en Veluwe Vallei. De achtergronden en ziektebeelden van de doelgroep zijn zeer divers van aard. Daarin ligt ook de uitdaging om herstelondersteunende behandeling ‘op maat’ te bieden. Kansen op herstel zien is één, patiënten ondersteunen zodat zij zelf de kansen zien is de uitdaging.

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Een voortrekkersrol bij een werkgever die de ambitie heeft om onze doelgroep nog beter te bedienen. Je kunt rekenen op professionele en betrokken collega’s die jou graag in het team verwelkomen. Verder:
 • mogelijkheden om zowel fulltime als parttime te werken;
 • een contract voor 28-36 uur in de week voor onbepaalde tijd;
 • een salaris van minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek conform CAO GGZ, functiegroep 65; 
 • een goed bereikbare werklocatie (Amsterdam of Utrecht 30 minuten);
 • passende scholing via onze afdeling Training & Ontwikkeling, klik hier voor ons aanbod;
 • werken binnen kantooruren (tussen 8.00 en 18.00 uur);
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenregeling en een bijdrage in de ziektekostenverzekering;
 • een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.14 wet BIG.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je bent een verpleegkundig specialist met een persoonlijke visie, ambitie en creativiteit die aansluit bij herstelondersteunende zorg. Je durft beslissingen te maken en toont initiatief bij het implementeren van nieuwe ontwikkelingen. Verder heb/ben je:
 • een (bijna) afgeronde opleiding tot ggz-vs of Master Advanced Nursing Practice ggz;
 • registratie als verpleegkundig specialist in de ggz (art.14);
 • enige werkervaring in de specialistische ggz zou fijn zijn, maar het is geen eis;
 • energie krijgen van samenwerken in een multidisciplinair team en in staat zijn hierin positie te nemen.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Bas-Jan Stoute (hoofd bedrijfsvoering) +31 610209482. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 28-01-2020
Doorsturen