Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige FACT Soest/Baarn (28-36 uur)

Regio: Amersfoort
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Wil jij als sociaal psychiatrisch verpleegkundige jouw deskundigheid laten zien en de verantwoordelijkheid nemen als medebehandelaar in het FACT-team Soest/Baarn? Dan zoeken wij jou! 

Binnen het behandelprogramma vervul je als SPV een centrale rol in de behandeling/begeleiding van onze patiënten. Je zet jouw deskundigheid in voor het continueren en bevorderen van de kwaliteit van de zorg. Je verricht intakes, werkt behandelplannen uit en je zorgt voor continuïteit, controle en evaluatie van onderzoek en behandeling. De inzet van de SPV-behandeling/begeleiding binnen het FACT-team is gericht op herstelondersteunende zorg. Je vertegenwoordigt het team en de organisatie bij in- en externe contacten. Daarnaast neem je deel aan de crisisdienst buiten kantoortijd.

We bieden je een werkplek in een professioneel team, dat inhoudelijke ontwikkeling en goede organisatie hoog heeft zitten. Het FACT-team Soest/Baarn is een multidisciplinair team bestaande uit een psychiater, ervaringsdeskundige, ambulant verpleegkundigen/SPV-en, een IPS-trajectbegeleider en een verpleegkundig specialist. Wij worden ondersteund door een maatschappelijk werker, systeem therapeut en medische administratie. De werkomgeving wordt gekenmerkt door korte lijnen en collegiaal overleg. Wij werken herstelondersteunende, maar ook crisisvoorkomend en met inzet op somatiek. Als afdeling focussen wij ons dit jaar op het implementeren van de herstelgerichte transmurale zorgketen. Onze grootste uitdaging ligt in de diversiteit van de problematiek. 

Uitklappen

Met elkaar

Het behandelprogramma Sociale Psychiatrie biedt ambulante behandeling en begeleiding naar herstel voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, sociale contacten, financiën, etc.). We doen dit door middel van de FACT-methodiek. De behandeling en begeleiding vindt plaats in de directe omgeving van de cliënt, daar waar hij of zij het dagelijkse bestaan moet opbouwen. Met FACT houden patiënten zich steeds vaker staande in de maatschappij, krijgen ze mogelijkheden om zelf aan hun eigen herstel te werken.

Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.
In deze regio werken we met 5 FACT-teams. Het team waar jij gaat werken is gevestigd in Soest en bestaat uit een leuke diversiteit aan persoonlijkheden en leeftijden.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 28-36 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • betrokkenheid bij het vormen van je eigen rooster door middel van een digitale planning;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.479,- en maximaal € 4.010,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • uitstekende flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
De aanvraag van een VOG is onderdeel van de selectieprocedure, de kosten worden door ons vergoed. 
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • een diploma verpleegkundige niveau 4/5, met BIG registratie en aangevuld met een opleiding tot SPV;
 • actieve en outreachende benadering, bij voorkeur ervaring in ambulante setting;
 • vakkennis van psychopathologie, relevante wetgeving en de sociale kaart. Deze kennis weet je op een adequate manier in te zetten;
 • systeemgericht, reflecterend en administratief/organisatorisch sterk;
 • bereidheid om deel te nemen aan de crisisdienst buiten kantoortijden; 
 • in bezit van rijbewijs BE en auto.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Janet Arkenbout (teamleider bedrijfsvoering). Zij is bereikbaar op telefoonnummer +31 612072221 en neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 25-02-2020
Doorsturen