Regio: Almere Lelystad
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau:
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als ambulant verpleegkundige ben je samen met de SPV een belangrijke partner in de verbinding tussen patiënt, gebied/netwerkpartners en het team. Jouw uitdaging is de case-load verder opbouwen en de samenwerking in het netwerk van jouw regio vergroten. Hierbij pak jij nadrukkelijk jouw expertise rol als GGZ verpleegkundige. Daarnaast behoort tot de mogelijkheden om, in samenwerking met onze klinisch geriater, de CGA (comprehensive geriatric assessment) af te nemen. Dit is een uitgebreid onderzoek waarbij een totaal beeld van de patiënt ontstaat. Aan de hand van dit beeld wordt uitleg gegeven over de aanwezige ziektes en wordt er een behandelplan opgesteld. 

Je werkt out-reachend en komt bij de cliënten thuis. Door middel van praktische ondersteuning help je de patiënt om te werken aan de eigen behandeldoelen. Dit doe je door ondersteuning en structuur te bieden. Je bent in staat om tijdig te signaleren, wanneer het thuis minder goed gaat en meer zorg geïndiceerd moet worden. Daarbij onderhoud je contact met de netwerkpartners en stemt de behandeling in goed overleg af. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, intervisies en richt je actief op intercollegiale kennisoverdracht.

Ons ambulante team bestaat uit een groep gemotiveerde collega’s van diverse d
isciplines. Het team draait behandelinhoudelijk en qua DBC productie heel goed en de sfeer is uitstekend. Je standplaats is Almere, maar je bent inzetbaar in heel Flevoland en de Noordoostpolder, want daar wonen onze patiënten. We hebben drie locaties waar wij onze patiënten kunnen ontvangen in Almere, Lelystad en Emmeloord. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 24-36 uur per week voor (on)bepaalde tijd;
 • gaat jouw voorkeur uit naar een fulltime dienstverband, dan bespreken wij graag de combinatie mogelijkheden met andere vacatures;
 • betrokkenheid bij het vormen van je eigen rooster door middel van een digitale planning;
 • het salaris is minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);  
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • diverse trainingen en E-learning via “Mijn leerplein” van de afdeling Training & Ontwikkeling;
 • doorgroei mogelijkheden via de opleiding HBO-v of SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren en goede collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je staat bekend om jouw goede sociale vaardigheden en je vindt het leuk om mee te denken op beleidsniveau en de vertaalslag te maken naar de praktijk. De samenwerking met onze ketenpartners is belangrijk en samenwerken met meerdere partijen kan complex zijn, je weet hier goed mee om te gaan. Ook ben je in staat helderheid te creëren en actief contact te zoeken met partijen die betrokken zijn bij een patiënt om tot een goede zorgafstemming te komen. Je richt je hierbij op mogelijkheden in plaats van beperkingen.

 • diploma verpleegkundige niveau 4 of 6, met BIG registratie;
 • bij voorkeur ervaring met ambulant werken en de oudere patiënt;
 • in bezit van rijbewijs en auto. 
Lees meer

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Het programma ouderenpsychiatrie is een deelspecialisme binnen de RVZe Flevoland. Naast de ambulante en deeltijd behandeling beschikt ons programma ook over een open en gesloten ouderenkliniek die is gehuisvest in Meerzicht in Lelystad. Het samenspel tussen klinische-,  ambulante- en deeltijdbehandeling is een belangrijk aandachtsgebied. In nauwe samenwerking met je collega’s draag je mede zorg voor een optimaal behandelklimaat. Hetzelfde geldt voor het contact en de samenwerking met onze netwerkpartners.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Rienk Brandsma (teamleider) +31 623093745  Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Solliciteren vóór: 23-01-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga
Yvette Scheltinga

Recruitment Coördinator