Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ Psycholoog Kinder- en Jeugdpsychiatrie 0-6 jaar Almere (24-32 uur)

Ben jij een ervaren gz-psycholoog in het behandelen van kinderen en jeugdigen? Wij maken graag kennis met je! Binnen het behandelprogramma 0-6 jaar ga je werken met de ambulante patiëntengroep in Lelystad en eventueel Almere. Afhankelijk van de vraag word je ook ingezet voor werkzaamheden binnen het ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een ervaren gz-psycholoog in het behandelen van kinderen en jeugdigen? Wij maken graag kennis met je! 

Binnen het behandelprogramma 0-6 jaar ga je werken met de ambulante patiëntengroep in Lelystad en eventueel Almere. Afhankelijk van de vraag word je ook ingezet voor werkzaamheden binnen het behandelprogramma 6-18 jaar. Binnen Fornhese neemt (systeem)diagnostiek en (systeem)behandeling een belangrijke plaats in. 

In een multidisciplinair team zoeken wij naar een passende behandeling bij ieder kind en zijn/haar gezin. Je doet diagnostiek en behandeling, intakes, psychiatrisch onderzoek, psychologisch onderzoek, neemt ontwikkelingsanamneses af en coördineert eventueel aanvullend diagnostisch onderzoek. Als medebehandelaar/regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het behandelingsplan en voor het uitvoeren en coördineren van de behandeling van patiënten. 

De werksfeer is plezierig, laagdrempelig en transparant. Je werkt zelfstandig en krijgt de ruimte om mee te denken in nieuwe ontwikkelingen. Kortom, een afwisselende baan met de nodige uitdagingen en gemotiveerde collega's.

Wat heb je nodig?

 • afgeronde opleiding tot GZ Psycholoog, met BIG-registratie of SKJ-registratie;
 • een duidelijke visie die uitgaat van herstel ondersteunende zorg, de rol van behandeling daarin en bereidheid tot samenwerken met andere disciplines en programma’s en uitdragen van kennis;
 • ervaring met de doelgroep 0-6 jarigen; 
 • transparant in (be-)handelen, optimistische attitude en bij uitstek een teamspeler;
 • ervaring met verschillende behandelvormen, waaronder EMDR , schema- therapie en kennis van multidisciplinaire behandelrichtlijnen.
In verband met teamvergaderingen en een evenredige spreiding van medewerkers over de weekdagen gaat onze voorkeur uit naar iemand die in ieder geval op maandag beschikbaar is. 

Wat mag je verwachten?

 • fulltime/parttime contract voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • een gecombineerde functie tot een fulltime dienstverband behoort eventueel tot de mogelijkheden;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

GGz Centraal Fornhese is een aanbieder van specialistische jeugd-ggz aan kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese richt zich primair op diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugd psychiatrische problematiek, waarbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal staat. Het behandelaanbod bestaat uit planbare ambulante behandeling, deeltijd- en klinische behandeling georganiseerd in behandelprogramma’s per leeftijd: 0-6, 6-12 en 12-18.  Daarnaast is er een overstijgend behandelprogramma voor niet- planbare, spoedeisende en complexe ambulante zorg. 

Als kinder- en jeugdpsychiatrische voorziening zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdzorg en werken wij samen met andere zorgaanbieders. 
Het werkgebied van Fornhese is voornamelijk Midden Nederland. De meeste kinderen zijn afkomstig uit de provincies Utrecht, Gelderland, Flevoland en Noord-Holland. Fornhese heeft hoofdlocaties in Amersfoort, Ermelo, Almere, Lelystad en Hilversum.

Fornhese biedt uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Cor Anneveldt (hoofd bedrijfsvoering) 06- 22591227. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 22-01-2020.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen