Huisarts GGz Centraal Laren (8-12 uur)

Regio: Laren
Psychiaters en artsen
Opleidingsniveau:
Aantal uren per week: 12
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Voor onze locatie in Laren zijn wij op zoek naar een enthousiaste huisarts die zorg aan onze klinisch opgenomen patiënten biedt. Juliana-Oord in Laren is het centrum voor psychiatrie en verslaving en neuropsychiatrie.

Als huisarts binnen Juliana-Oord wordt je betrokken bij de patiënten voor somatische vragen die niet kunnen wachten tot ontslag. Patiënten blijven gedurende 2 tot 12 weken opgenomen. Twee keer per week heb je spreekuur voor vragen van de patiënten. Daarnaast doe je somatische screening van de opgenomen patiënt. Je werkt nauw samen met de psychiater in het geval er bijvoorbeeld metabole bijwerkingen ontstaan bij de medicatie. 

Het team bestaat uit een psychiater, gz-psychologen, verslavingsarts, verpleegkundig specialist, aios en verpleegkundig specialist in opleiding, verpleegkundigen.
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • een contract voor 8 - 12 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • indien gewenst zijn er meerdere locaties binnen de regio waar je als huisarts zou kunnen werken;
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG;
 • diverse trainingen en E-learning via “Mijn leerplein” van de afdeling Training & Ontwikkeling;
 • aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren en goede collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • geregistreerd huisarts;
 • kennis en/of ervaring met patiënten met ernstig psychiatrische aandoeningen en oog voor de complexe samenhang tussen somatiek en psychiatrie;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden en in staat te schakelen tussen verschillende situaties, gesprekspartners en niveaus;
 • plezier in het delen van nieuw verkregen vakkennis.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Elisa Combe (psychiater) 06-12318980 of Bert Tijssen (hoofd bedrijfsvoering) 06-40848816. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 16-03-2020
Doorsturen