Orthopedagoog Kinder- en jeugdpsychiatrie 6-18 jaar Ermelo (24-36 uur)

Regio: Ermelo
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau:
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Wil jij werken in een gemotiveerd team en jouw expertise inzetten om bij te dragen aan de zorg voor de kinderen en jeugdigen met psychische problematiek? Kom dan ons regioteam versterken!

Binnen het behandelprogramma 6-18 jaar werk je met de patiëntgroep in Ermelo. Binnen Fornhese Ermelo neemt (systeem)diagnostiek en (systeem)behandeling een belangrijke plaats in. Je krijgt onder andere te maken met specialistische, psychiatrische en systemische problematiek. Als orthopedagoog verricht je diagnostiek en behandeling, intakes, psychologisch onderzoek, neem je ontwikkelingsanamneses af en coördineer je eventueel aanvullende diagnostiek. 

Het team bestaat ongeveer uit 25 medewerkers waaronder de volgende disciplines: klinisch psycholoog, gz-psycholoog, kinderpsychiater, systeemtherapeut, vaktherapeuten, opleidelingen, verpleegkundig specialist, ggz agoog en ambulant begeleiders. De werksfeer binnen het team is plezierig, laagdrempelig en transparant.

Fornhese Ermelo zet zich actief in voor de transformatie van de zorg en werkt samen met ketenpartners om de hulpverlening goed vorm te geven, zoveel mogelijk dichtbij de thuissituatie van het kind. Dit jaar ligt de focus in het team op het implementeren van het positieve gezondheidsmodel van Machteld Huber en is er aandacht voor destigmatisering en lifestyle. Vanuit jouw expertise denk je mee over deze ontwikkelingen en heb je zin om nieuwe ideeën met ons te delen!

Kortom, een afwisselende baan met de nodige uitdagingen en gemotiveerde collega's.
Uitklappen

Met elkaar

GGz Centraal Fornhese verzorgt voor de regio’s in midden Nederland de behandeling van jeugdigen met psychiatrische problematiek in vijf regio teams. Het regioteam in Ermelo is er voor diagnostiek en (deeltijd- en ambulante)behandeling van jeugdigen in de leeftijd van 0-18 jaar en het systeem waarin ze opgroeien. Deze kinderen en jongeren kampen met een gestagneerde ontwikkeling en de behandeling richt zich op het weer op gang brengen van deze ontwikkeling. 

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

  • een contract voor 24-36 uur per week voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging;
  • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.793,- en maximaal € 4.355,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • actief scholingsbeleid en flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
  • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je beschikt over een actieve, flexibele instelling en ziet onverwachte situaties als een uitdaging. Je kunt samenwerken en beschikt over het vermogen om conflicten te hanteren, ook voor crisissituaties bij cliënten deins je niet terug. Verder heb/ben je:
  • een afgeronde academische opleiding tot orthopedagoog met een behaalde aantekening psychodiagnostiek;
  • bij voorkeur aanvullend een afgeronde CGT en/of EMDR opleiding;
  • je bent gericht op samenwerking, ontwikkeling en innovatie;
  • bereidheid tot samenwerken met andere disciplines en programma’s en uitdragen van kennis;
  • transparant in (be-)handelen en een optimistische attitude.
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Lammie Fien (coördinator polikliniek) +316 23683326. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 20-01-2020
Doorsturen