ANIOS gebiedsteam Lelystad (32-36 uur)

Regio: Lelystad
Psychiaters en artsen
Opleidingsniveau:
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Wil jij als arts kennis en ervaring op doen binnen de psychiatrie? Daarmee jouw kansen vergroten om sneller door te stromen naar de opleiding tot psychiater? Wij maken graag kennis met je!

Als ANIOS werk je in één van onze gebiedsteams, in dit geval in Lelystad. In de gebiedsteams komt een diversiteit aan psychiatrische problemen voor en op deze manier maak je kennis met verschillende ziektebeelden om jouw ervaring uit te breiden. Je verricht intakes, stelt een diagnose, bepaalt de indicatie en (waar mogelijk) stel je samen met de patiënt een behandelplan vast. Belangrijk aandachtspunt is het betrekken van het systeem van de patiënt bij onderzoek en tijdens de behandeling. Denk hierbij aan de medicamenteuze controles, bijbehorende onderzoeken (farmacotherapie) en het zorgdragen voor goede afstemming van de zorg. Tijdens de behandeling zorg je voor een tijdige evaluatie en waar nodig bijstelling van de behandeling. Ook verricht je de benodigde handelingen rondom het ontslag. Naast de werkzaamheden binnen het team, draai je mee in de diensten bij de crisisdienst.

Je werkt samen met een multidisciplinair team van ongeveer 16 behandelaren waaronder een psychiater, aios, gz-psycholoog, psycholoog, ervaringsdeskundige, SPV, verpleegkundig specialist, IPS trajectbegeleider en een maatschappelijk werker. Wij zijn volop in ontwikkeling en vragen je actief mee te denken om het herstelgericht werken met ons verder vorm te geven en de netwerkcontacten verder uit te breiden. 
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

In Flevoland hebben wij de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 8 gebiedsteams: 4 in Almere, 3 in Lelystad en 1 in de Noordoostpolder. Naast de gebiedsteams hebben wij een regio breed opererende 24-uurs crisisdienst en een IHT-team. Indien opname noodzakelijk is, kan dat in een van onze open of gesloten klinieken. De gesloten kliniek is gehuisvest in Almere en de open klinieken in Lelystad.


We leveren outreachende en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van cliënten vaak in samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners). We werken vanuit de “herstelondersteunende zorg”-gedachte.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • een baan als arts met een snelstroom aan leereffecten, goede werkbegeleiding en wekelijks supervisie van een psychiater;
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • diverse trainingen en e-learning mogelijkheden via de interne afdeling Training & Ontwikkeling, zoals: motiverende gesprekken, ART(Active Recovery Triad), HOZ en training Verslaving, middelen en gokken;
 • sneller kans op een opleidingsplek binnen de A-opleiding tot psychiater bij GGz Centraal;
 • wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 32 tot 36 uur per week, voor de duur van één jaar (wil je langer blijven dan heel graag);
 • de werkzaamheden vinden plaats tussen 8:30 - 17:00 uur, daarnaast draai je mee in de pool van de crisisdienst; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek).
 • een dienstauto op afroep beschikbaar of dienstreiskostenvergoeding;  
 • flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden.
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • opleiding tot basisarts en BIG registratie;
 • ervaring is fijn, maar je kunt ook solliciteren als je net jouw opleiding hebt afgerond;
 • een flexibele werkhouding en je bent enthousiast om te gaan werken in een vernieuwende behandelorganisatie;
 • collegialiteit, humor en goede communicatieve vaardigheden;
 • in het bezit van een rijbewijs.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Tim Korff (teamleider bedrijfsvoering) +31 620594229 of met Annemiek Dop (psychiater) +31320 284900. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 12-03-2020
Doorsturen