Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

De basis van je werk is de vertrouwensband die je hebt met de cliënt en werken vanuit de herstelgerichte gedachte.

Op afdeling de Duynenhof werken we binnen de langer durende zorg. Je komt te werken op de gesloten afdeling en bent ook inzetbaar op onze open groep. Je ondersteunt en begeleidt mensen (met doorgaans een triple diagnose) bij het vergroten van de autonomie en het (terug)krijgen van de eigen regie. Gedurende de behandeling heb je nauw contact met de familie en/of vrienden van de cliënt en werk je met hen samen door de zorg van de cliënt regelmatig te bespreken. Verder maken wij gebruik van vroegsignaleringsplannen om preventief en de-escalerend te werken. Ook leefstijl is een onderdeel van de geboden behandeling.

Wij werken vanuit de herstelgerichte gedachte. Dit kenmerkt jou als hulpverlener in je betrokkenheid en gelijkwaardigheid. Momenteel zijn wij bezig met het opzetten van de ART-methodiek, ofwel actief herstel van de triade. 

Ons team bestaat uit 22 collega's waaronder verpleegkundigen, social workers, ggz-agoogen, psychologen. Daarnaast werk je nauw samen met een verpleegkundig specialist, psychiater, maatschappelijk werker en teamleider zorg en bedrijfsvoering. We zijn er op gericht om de lat steeds hoger te leggen om zo de best mogelijke zorg te bieden. We mogen samen fouten maken en daarbij leren we van en met elkaar. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Je komt terecht in team met een fijne sfeer waarin aandacht voor elkaar en de cliënten centraal staat. Ook vindt er jaarlijks een gesprek plaats waarin jij jouw wensen ten aanzien van ontwikkeling naar voren kunt laten komen. Ontwikkeling en opleiding wordt dan ook op maat aangeboden. Verder mag je verwachten:
 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • betrokkenheid bij het vormen van je eigen rooster door middel van een digitale planning;
 • het salaris is minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);  
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget;
 • doorgroeimogelijkheden via de opleiding hbo-v, SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren en goede collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent een enthousiaste ggz-agoog met het vermogen om in gesprek te gaan en te blijven met de patiënten. Je hebt zin om aan de slag te gaan in een soms hectische omgeving waarin je snel moet kunnen schakelen. Verder hoort bij deze functie dat je:
 • een afgeronde hbo-opleiding Social Work/SPH met registratie ggz-agoog;
 • stevig in je schoenen staat en flexibel bent in je benadering;
 • zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken.
Lees meer

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Bertram van Rijssen (teamleider) +31 623218965. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Sluitingsdatum: 27-02-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Gelise Verburg Recruitment