Specialist Ouderengeneeskunde Wezep (28 uur)

Regio: Wezep
Psychiaters en artsen
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 28
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Zie jij het ambulant werken met complexe psychogeriatrische problematiek vanuit de specialistische GGz als een uitdaging? Dan is de vacature van Specialist Ouderengeneeskunde in Wezep iets voor jou!

Als Specialist Ouderengeneeskunde kom je als regiebehandelaar te werken in een enthousiast en deskundig multidisciplinair ambulant team. Samen met de collega’s geef je de zorg vorm en inhoud zowel op gebied van diagnostiek en behandeling, als op gebied van consultatie.
De functie bestaat uit o.a. de volgende werkzaamheden:
 • diagnostiek, behandeling en het voeren van adviesgesprekken;
 • smenwerking in een regionaal multidisciplinair team met psychiater, gz psycholoog, SPV en PIT verpleegkundigen;
 • beoordeling van crisissituaties en zo nodig kunnen besluiten tot een vrijwillige of onvrijwillige opname;
 • onderhouden van contacten met huisartsen en andere verwijzers, en regionale ketenpartners;
 • directe verslaglegging van gegevens in het EPD en medicatie voorschrijfsysteem.
Uitklappen

Met elkaar

Het behandelprogramma ouderenpsychiatrie biedt op de Noord/West Veluwe een gevarieerd behandel- en begeleidingsaanbod, onder andere voor cliënten met stemmings-, cognitieve- en overige psychiatrische problematiek bij ouderen. Het ouderencircuit bestaat uit ambulatoria in Barneveld, Ermelo en Wezep, deeltijd behandeling en de opnameafdelingen in het Centrum voor Ouderen te Ermelo.

Het behandelprogramma ouderenpsychiatrie staat voor herkenbare en gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg en zoekt bij de uitoefening van taken afstemming en samenwerking met andere zorgaanbieders als: huisartsen, verpleeg-/ verzorgingshuizen, algemene ziekenhuizen, WMO en thuiszorginstellingen, gericht op taakverdeling, overzichtelijkheid en samenhang in het totale zorgaanbod.
We hechten veel waarde aan kleine lokale netwerken van hulpverleners die goed van elkaars expertise op de hoogte zijn. Per cliënt is zo maatwerk mogelijk.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • wij bieden een parttime contract voor 28 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 70 (minimaal € 4.084,-  en maximaal € 6.373,-  bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;   
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • je bent geregistreerd specialist ouderengeneeskunde die de vele ontwikkelingen in het vakgebied kent;
 • je kunt omgaan met een gevulde agenda en je ziet de afwisseling tussen outreachend werk en poliklinische contacten als een aantrekkelijke meerwaarde;
 • accuraat zijn wat betreft registratie, dossiervoering en taken rondom de cliëntenzorg;
 • in bezit van rijbewijs en heeft de beschikking over auto.

Daarnaast verwachten wij van de kandidaat dat hij of zij: stressbestendig is, zelfstandig kan werken en in teamverband, op een zakelijke en cliëntvriendelijke wijze inhoud kan geven aan de afspraken die binnen de behandelplan met de cliënt zijn vastgelegd.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Natascha Brandenburg (sociaal psychiatrisch verpleegkundige) 06- 51682850 of met Fokke Post (hoofd bedrijsvoering), telefoonnummer 06-30302907. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 09-03-2020
Doorsturen