GZ-Psycholoog FACT Gooise Meren/Weesp (24-36 uur)

Regio: Bussum
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Jij ziet als behandelaar altijd mogelijkheden voor efficiënte behandeling. Help de patiënt met jouw deskundigheid op weg naar herstel. 

Als gz-psycholoog maak je actief deel uit van een professioneel en enthousiast team, waarbinnen inhoudelijke ontwikkeling en goede organisatie belangrijk worden gevonden.
Jouw takenpakket als gz-psycholoog/regiebehandelaar bestaat onder andere uit:
 • psychotherapeutische behandeling volgens stoornisspecifieke behandelrichtlijnen;
 • actief participeren in het intakeproces van nieuwe cliënten;
 • bij aanvullende diagnostiek, toeleiding naar diagnostische onderzoeken, of consultatie elders zorg je voor de benodigde informatie;
 • vanuit je eigen expertise consulteer en adviseer je het team ten aanzien van behandeling en/of diagnostiek van de cliënten;
 • waar nodig participeer je in de begeleiding van cliënten en de crisisinterventies;
 • begeleiding van een psycholoog in opleiding tot gz-psycholoog kan deel uit maken van je werkzaamheden.
Uitklappen

Met elkaar

In de regio Gooi en Vechtstreek werken we met vier lokale FACT (Flexible Assertive Community Treatment)-teams.

Het FACT-team Gooise Meren/Weesp (Bussum, Naarden, Muiden, Muiderberg, Weesp) biedt ambulante behandeling en begeleiding naar herstel voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, sociale contacten, financiën etc.).
Behandeling en begeleiding vindt plaats in de directe omgeving van de cliënt; dáár waar hij of zij het dagelijkse bestaan moet opbouwen. Door crisisinterventie wordt opname voorkomen of bekort. Zorg en behandeling in de thuissituatie kan indien nodig worden geïntensiveerd, 24-uurs (telefonische) bereikbaarheid is daarbij gegarandeerd. Daarnaast bieden we begeleiding bij het omgaan met alcohol- en drugsgebruik.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • wij bieden een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je hebt een toegankelijke en optimistische houding, de vaardigheid om in praktische oplossingen te denken en samen te werken met verschillende disciplines binnen en buiten de eigen organisatie.
Daarnaast:
 • ben je geregistreerd als gz-psycholoog (of bezig met die registratie);
 • heb je werkervaring met de doelgroep en ervaring met verschillende behandelvormen, waaronder EMDR , schematherapie en kennis van multidisciplinaire behandelrichtlijnen;
 • heb je een duidelijke visie die uitgaat van herstel ondersteunende zorg, de rol van de behandeling daarin, de bereidheid tot samenwerken met andere disciplines en programma’s en het uitdragen van kennis;
 • werk je pragmatisch en accuraat;
 • heb je een proactieve houding;
 • ben je collegiaal, flexibel en een teamspeler.
Je voelt je thuis in een organisatie waar ruimte is voor het nemen van eigen initiatief en ondernemen, hebt gevoel voor humor en een groot relativeringsvermogen. Deze vorm van werken vraagt van je dat je de zorg goed kunt inplannen en de bijbehorende administratie kunt voeren.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Bert Tijssen (hoofd bedrijfsvoering), bereikbaar via telefoonnummer +316 40848816. Hij neemt graag de tijd voor je!
 
Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 13-03-2020
Doorsturen