GZ-Psycholoog Psychologisch Onderzoek Ermelo (16 uur)

Regio: Ermelo
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 16
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Ben je nieuwsgierig aangelegd? Hou je van samen met de cliënt puzzelen om te ontdekken wat er speelt aan problematiek en wat de sterke kanten zijn? En kan je op basis daarvan je collega’s adviseren qua behandelindicatie? Dan is de functie van gz-psycholoog op de afdeling Psychologisch Onderzoek echt iets voor jou!

Je werkzaamheden als gezondheidszorgpsycholoog binnen RVZe Veluwe & Veluwe Vallei hebben betrekking op de patiëntengroep volwassenen en ouderen. Je werklocatie is Ermelo, met de mogelijkheid om een deel van de uren op een van de andere locaties in de regio werkzaam te zijn (bijvoorbeeld Harderwijk).
Je ontvangt functioneel leiding van de klinisch psycholoog/hoofd psychodiagnostiek waarbij het accent van je werkzaamheden ligt op het zelfstandig uitvoeren van psychologisch onderzoek (zowel neuropsychologisch als persoonlijkheidsonderzoek). Ook zal je supervisie en/of werkbegeleiding geven aan psychologen die in opleiding tot gezondsheidszorgpsycholoog zijn, of aan masterstagiaires in het kader van de BAPD.
Een combinatie met behandelwerkzaamheden op een andere locatie binnen de regio behoort tot de mogelijkheden, waarbij je inzet voor de de afdeling Psychologisch Onderzoek minimaal 16 uur per week is.
Uitklappen

Met elkaar

GGz Centraal is een organisatie voor specialistische geestelijke gezondheidszorg (ggz) in het midden van het land. Daarnaast bieden we gespecialiseerde behandeling in bovenregionale (landelijke) expertisecentra.

De RVZe Veluwe & Veluwe Vallei  bestaat uit een aantal klinische afdelingen voor volwassenen en ouderen, gevestigd op landgoed Veldwijk in Ermelo, drie FACT-teams, beschermde woonvormen, activiteitencentra en poliklinieken voor volwassenen en ouderen met diverse specialistische zorglijnen (persoonlijkheidsstoornissen, stemmings en somatoforme stoornissen, eetstoornissen, angst en dwangstoornissen, 24-uurs acuut, ADHD en autisme). De regio loopt van Wezep tot aan Veenendaal.

De afdeling psychologisch onderzoek is gelegen in Ermelo en bedient de hele RVZe, en bedient alle afdelingen en cliëntpopulaties. Dat betekent dat het zeer afwisselend en gevarieerd werk is met verschillende leeftijdsklassen en doelgroepen.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

  • wij bieden een parttime contract voor 16 uur per week voor onbepaalde tijd;
  • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
  • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden via werkenbijggzcentraal.nl.
Uitklappen

Wat neem je mee?

  • je bent geregistreerd gz-psycholoog;
  • je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met psychodiagnostiek en het werken in de geestelijke gezondheidszorg;
  • je bent gericht op samenwerking, ontwikkeling en innovatie;
  • je hebt ervaring in het superviseren of begeleiden van junior-psychologen.
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Milan van Diermen (klinisch psycholoog/coördinator psychodiagnostiek), bereikbaar via telefoonnummer 06-22852017. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Wij hanteren een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 17-01-2020
Doorsturen