Verpleegkundig Specialist Vroege Interventie Psychose team Ermelo (28-36 uur)

Regio: Ermelo
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Wil jij werken als regie behandelaar voor een nieuw vorm te geven ambulante VIP (Vroege Interventie Psychose) team in Ermelo, wij zijn op zoek naar een verpleegkundig specialist.

In een multidisciplinair team werk je samen met collega’s aan het nieuw vorm te geven team, je houdt van pionieren en bouwen. Je verzorgt intakes, je stelt/verfijnt de diagnose, en bespreekt dit multidisciplinair. Samen met cliënt wordt er een behandelplan gemaakt. Binnen het behandelplan verricht je medicamenteuze controles en de daarbij behorende onderzoeken. Zo ben je alert op veranderingen in de situatie, onderneem je actie waar nodig en tracht je om de verkregen stabiliteit bij patiënten met een eerste psychose te behouden. 


Het team bestaat uit een verpleegkundig specialist, psychiater, maatschappelijk werker, SPV’er en verpleegkundige. Als regiebehandelaar draag je zorg voor de integraliteit van het behandelproces en ben je het centrale aanspreekpunt voor alle betrokkenen, natuurlijk samen met een enthousiaste beschikbare psychiater om mee te overleggen!

Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Een werkplek in een enthousiast team, wat houdt van out of the box denken. 
  • inbedding in het goed lopende HIC team met daarnaast een nieuwe uitdaging in het nog op te zetten team voor Eerste Psychose; 
  • een goed salaris van minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek) conform CAO GGZ, functiegroep 65). 
  • een contract voor 32-36 uur per week, voor onbepaalde tijd en afhankelijk van jouw voorkeur; 
  • een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art. 14 wet BIG, ter hoogte van 1800 euro per jaar.
  • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, die je kunt vinden op werkenbijggzcentraal.nl
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je bent een verpleegkundig specialist met een persoonlijke visie, ambitie en creativiteit die aansluit bij herstelondersteunende zorg.

Verder heb je:

  • een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ of Master Advanced Nursing Practice GGZ; 
  • BIG registratie als verpleegkundig specialist in de GGZ (art.14);
  • grondige kennis van en inzicht in relevante theorieën, methoden en processen.
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Mieke Kleinhofmeijer (psychiater) 0341 566780 of Hetty Hop (teamleider) +316 10937521. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 09-03-2020
Doorsturen