Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundig Specialist Eerste Psychose/HIC Ermelo (32-36 uur)

Wil jij werken als regie behandelaar en coach voor het verpleegkundig team van de HIC? Voor een nieuw vorm te geven (ambulante) team Eerste Psychose zijn wij op zoek naar een verpleegkundig specialist.In een multidisciplinair team werk je samen met collega’s aan het nieuw vorm te geven team, ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verpleegkundigen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij werken als regie behandelaar en coach voor het verpleegkundig team van de HIC? Voor een nieuw vorm te geven (ambulante) team Eerste Psychose zijn wij op zoek naar een verpleegkundig specialist.

In een multidisciplinair team werk je samen met collega’s aan het nieuw vorm te geven team, je houdt van pionieren en bouwen. Je verzorgt intakes, je stelt/verfijnt de diagnose, en bespreekt dit multidisciplinair. Samen met cliënt wordt er een behandelplan gemaakt. Binnen het behandelplan verricht je medicamenteuze controles en de daarbij behorende onderzoeken. Zo ben je alert op veranderingen in de situatie, onderneem je actie waar nodig en tracht je om de verkregen stabiliteit bij patiënten met een eerste psychose te behouden. 

Het team bestaat uit een verpleegkundig specialist, psychiater, maatschappelijk werker, SPV’er en verpleegkundige. Als regiebehandelaar draag je zorg voor de integraliteit van het behandelproces en ben je het centrale aanspreekpunt voor alle betrokkenen, natuurlijk samen met een enthousiaste beschikbare psychiater om mee te overleggen!

Daarnaast voor jou de uitdaging om als verpleegkundig specialist, in nauwe samenwerking met de psychiater en teamleider van de HIC, het verpleegkundig team van de HIC te coachen naar een hoger niveau door state of the art interventies te implementeren. Speerpunt hierin is separeervrije zorg in 2020 te halen.

Wat heb je nodig?

Je bent een verpleegkundig specialist met een persoonlijke visie, ambitie en creativiteit die aansluit bij herstelondersteunende zorg.
Verder heb je:

 • een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ of Master Advanced Nursing Practice GGZ; 
 • BIG registratie als verpleegkundig specialist in de GGZ (art.14);
 • grondige kennis van en inzicht in relevante theorieën, methoden en processen.

Wat mag je verwachten?

Een werkplek in een enthousiast team, wat houdt van out of the box denken. 
 • inbedding in het goed lopende HIC team met daarnaast een nieuwe uitdaging in het nog op te zetten team voor Eerste Psychose; 
 • een goed salaris van minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek) conform CAO GGZ, functiegroep 65). 
 • een contract voor 32-36 uur per week, voor onbepaalde tijd en afhankelijk van jouw voorkeur; 
 • een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art. 14 wet BIG, ter hoogte van 1800 euro per jaar.
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, die je kunt vinden op werkenbijggzcentraal.nl

Waar ga je werken?

In gebouw Johannesbos, daar bevindt zich ook de HIC afdeling.
Johannesbos HIC is een gesloten opnameafdeling voor volwassenen in de leeftijdscategorie 18-65 jaar. Het gaat om mensen die acuut psychiatrisch ontregeld en geïndiceerd zijn voor kortdurende intensieve klinische behandeling, omdat hun gedrag als gevolg van een verergering van de psychiatrische symptomen leidt tot een aanzienlijk risico op ernstige schade voor henzelf of voor een ander. De opname op een HIC  is een onderbreking van een ambulante behandeling en heeft als doel het hervinden van stabiliteit en de eigen regie in een klimaat waarbij de mogelijke schadelijke invloeden van een opname tot het minimum worden beperkt en weer stappen worden gezet naar herstel.
De HIC heeft 20 gesloten opnameplekken, 1 IC unit met daarin 1 EBK (extra beveiligde kamer), een 1 op 1 ruimte en een comfortroom. De afdeling heeft  2 BOR(bed op recept) bedden.
In het behandelbeleid richt de afdeling zich op een veilige, effectieve en menselijke intensieve psychiatrie waar crisisinterventie, diagnostiek en symptoombestrijding en behandeling aan de orde komen. Er vinden veel opnames plaats per jaar er is sprake van een hoge turnover. Momenteel zijn wij erg voortvarend bezig met het terugdringen van dwang en drang in de zorg om de doelstelling van Separeervrij werken in 2020 te halen.


Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Hetty Hop (teamleider) 06- 10937521. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 17-02-2020.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen