Regio: Hilversum Bussum
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Artsen
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Aan de slag met diverse behandelprogramma’s om zo veel mogelijk te leren binnen de psychiatrie.

Binnen de regio Gooi- en Vechtstreek hebben we verschillende locaties met diverse behandelprogramma’s. Iedere locatie heeft zo zijn eigen specialisme. Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken waar jouw behoefte en expertise ligt!
 
De Rembrandthof in Hilversum biedt specialistische zorg aan mensen die last hebben van stemming-, angst,- en persoonlijkheidsstoornissen en psychotische stoornissen. Ook zit hier de crisisdienst en de IHT.
De Mauritzhof in Bussum biedt hulp en zorg aan ernstig psychiatrische patiënten. Dit doen wij door deeltijdbehandeling, klinische behandeling en ambulante behandeling. Het gaat om mensen bij wie de eerste acute fase voorbij is en die aan hun herstel willen werken.

Ligt jouw interesse bij een van deze aandachtsgebieden? Als ANIOS:
 • verricht je intakes, stel je diagnoses en bepaal je de indicatiestelling;
 • stel je behandelplannen op in samenwerking met de patiënt en de naastbetrokkenen;
 • werk je in een multidisciplinair team, waar jouw bijdrage als behandelaar van grote waarde is;
 • werk je samen met ervaren behandelaren die jou graag alles van het vak leren, op wie je kan terugvallen of met wie je kunt sparren;
 • heb je de ruimte om jouw expertise in te zetten en jezelf te ontwikkelen door te leren van collega’s en externe specialisten;
 • is er ook ruimte voor opleiding en onderzoek, naast je werk als basisarts.
Wij stimuleren elkaar elke dag om beter te worden en hebben oog voor elkaar. Zo bespreken wij de interventies en staan wij open voor feedback. Kortom, volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in een dynamische organisatie die bezig is om een organisatieverandering vorm te geven. Kom jij ons team versterken? 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

 • een baan als arts met een snelstroom aan leereffecten, goede werkbegeleiding en wekelijks supervisie van een psychiater;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een contract voor 32-36 uur per week, voor de duur van één jaar (wil je langer blijven, heel graag!);
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget;
 • diverse trainingen en e-learning mogelijkheden via de interne afdeling Training & Ontwikkeling, zoals: motiverende gesprekken, ART(Active Recovery Triad), HOZ en training Verslaving, middelen en gokken;
 • sneller kans op een opleidingsplek binnen de A-opleiding tot psychiater bij GGz Centraal;
 • de werkzaamheden vinden plaats tussen 8:30 - 22:00 uur, daarnaast draai je mee in de bereikbaarheidsdienst;
 • uitstekende flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Vooropgesteld is jouw affiniteit met de psychiatrie. De doelgroep, de casuïstiek en de ontwikkelingen in dit brede werkveld spreken jouw interesse buitengewoon aan. Daarnaast ben je recent afgestudeerd of rond je binnenkort jouw Geneeskunde studie af. Verder heb/ben je:
 • een flexibele werkhouding en je bent enthousiast om te gaan werken in een vernieuwende behandelorganisatie;
 • collegialiteit, humor en goede communicatieve vaardigheden;
 • in het bezit van een rijbewijs.
Lees meer

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan Elisa Combe (psychiater) +316 12318980 of  Bert Tijssen (hoofd bedrijfsvoering) via +316 40848816. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 12 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Sluitingsdatum: 12-03-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Susanne van der Klok Recruitment