Ambulant verpleegkundige Intensive Home Treatment Almere en/of Lelystad (24-36 uur)

Regio: Almere
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Als verpleegkundige in een zelfstandige en ambulante rol werken in crisissituaties waarin je veel samenwerkt met anderen. Past dit jou? Lees wat ons team Intensive Home Treatment voor jou kan betekenen en loop een dagje mee!

IHT is acute psychiatrie op een hoog niveau. Wij bieden crisisbehandeling thuis bij mensen die in psychiatrische crisis (dreigen te) raken. En ook om een opname te verkorten.
Als verpleegkundige werk je alleen en toch samen. Samen in een team dat bestaat uit een psychiater, arts-assistenten, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, verpleegkundigen en een teamleider. Met de behandelaar van het IHT team start je de behandeling en voer je afstemmingsgesprekken met nieuw aangemelde cliënten en hun familie. Eventueel wordt de huidige behandelaar van de cliënt daarbij betrokken. Je stelt een voorlopig methodisch plan op en plant de werkzaamheden. Jij coacht cliënten en hun omgeving, stimuleert hen in het zoeken van mogelijkheden, uitgaande van de autonomie van de cliënten. Je voert verpleegtechnische handelingen uit. Je zorgt voor overdrachtsrapportages en voert administratieve taken uit. Je bent dossierverantwoordelijk voor enkele IHT-cliënten. Dit betekent dat je samen met collega-dossierhouders verantwoordelijk bent voor het op orde zijn van het dossier en voor het bewaken van de rode lijn in de IHT behandeling.

Op een gemiddelde werkdag kom je regelmatig hectische momenten tegen. Komt er een melding, dan moet je er direct op af. Houd jij van snel schakelen en kun je onverwachte situaties adequaat inschatten? Heel goed, want dat vraagt dit werk van je. Pak jezelf de verantwoordelijkheid of doe je  een beroep op collega’s? Met jouw kennis, ervaring en goed ontwikkelde intuïtie, houd je het overzicht, zet je innovatieve ideeën in en zorg je voor de puntjes op de i.

Je kunt altijd terug vallen op het team, want we zijn er voor elkaar. Vooral met humor lossen we veel op. We zijn open en eerlijk bij het geven van feedback en supervisie. Elke interventie wordt besproken en er wordt gekeken naar wat jij nodig hebt. Zo worden we elke dag een beetje beter.
Als afdeling zijn wij voortdurend in ontwikkeling. Wij groeien snel en krijgen steeds meer body. Nog dit jaar worden de crisisdienst en IHT samengevoegd. Ook gaan we onze samenwerking met de High Intensive Care (gesloten crisisopname-afdeling) intensiveren.

Als verpleegkundige moet je wel willen en kunnen veranderen. Ga je mee in de flow dan krijg je de kans een constructieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en voortgang van het IHT beleid en aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Iets voor jou?

Wil jij weten hoe het is om in dit dynamische team te werken? Lees dan hier de ervaringen van collega’s Sayenne Brugman en Jessica Martens!
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal de Meregaard in Almere en Meerzicht in Lelystad hebben samen een breed behandelaanbod voor volwassenen en ouderen. Naast ambulante behandeling in Flevoland bieden wij ook klinische opname voor acute psychiatrie in Almere.

Samen met andere organisaties creëren wij een evenwicht tussen zorg aan huis en zorg in de kliniek doordat wij naast ambulante behandeling ook psychiatrische intensieve thuiszorg, dagbehandeling en klinische opname aanbieden. Wij bieden zorg op maat. De behandeling varieert van kortdurende tot langdurende zorg en van individuele therapie tot groepstherapie.

Wij beschikken over expertise in de behandeling van veel verschillende doelgroepen en wij hebben een 24-uurs psychiatrische crisisdienst en een opnamekliniek. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij complexe problematiek kunnen behandelen.

Kijk voor meer informatie op www.ggzcentraal.nl.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Heb je de ambitie om na deze baan door te groeien naar senior verpleegkundige, SPV, of verpleegkundig specialist? Ook dat is bij ons mogelijk! Verder: 
 •  het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • contract voor onbepaalde tijd;
 • de mogelijkheid parttime te werken 24-36 uur per week;
 • filevrij reizen in het werkgebied Almere en Urk;
 • een goed inwerkprogramma;
 • trainingen zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen;
 • prima secundaire arbeidsvoorwaarden via de CAO GGZ;
 • herregistratie BIG wordt door ons vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Snel schakelen, zelfstandig kunnen besluiten, goed kunnen samenwerken, flexibel zijn en natuurlijk methodisch kunnen werken. Eigenschappen die net zo belangrijk zijn als:
 • een afgeronde opleiding verpleegkundige MBO niveau 4 of HBO-V (met BIG registratie);
 • enige ervaring in de acute psychiatrie (pre);
 • een rijbewijs en eigen vervoer;
 • een VOG verklaring. Deze wordt digitaal voor je aangevraagd en de kosten worden door ons vergoed..
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je interesse en wil je meer informatie over de vacature van ambulant verpleegkundige in team IHT in Flevoland? Of eerst een dagje meelopen om de sfeer te proeven?
Bel of app dan met Jan Piet van Steensel (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoon 036 52 10 200 of mobiel 06 120 743 61

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 06-02-2020
Doorsturen