ANIOS gebiedsteam Almere (24-36 uur)

Regio: Almere
Psychiaters en artsen
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Aan de slag gaan met diverse behandelvragen binnen een kleinschalig werkgebied waar volop aandacht is voor de patiënt.

De gebiedsteams zijn een samenvoeging van de poliklinieken angst- en stemmingsstoornissen en de FACT-teams. Een brede instroom van behandelvragen en diagnosen dus! Als ANIOS werk je in een multidisciplinair team en jouw bijdrage als behandelaar is hierin van grote waarde. Binnen het multidisciplinair team is voldoende ruimte om jouw expertise in te zetten.

Jij voert intakegesprekken met de patiënten en bespreekt de behandeling met de patiënten en hun naasten. Soms voer je een behandeling geheel zelfstandig uit als regiebehandelaar en soms werk je met een shared caseload. Je gaat samenwerken met ervaren behandelaren die jou graag de fijne knepen van het vak leren, op wie je kan terugvallen bij vragen of om mee te sparren.

Het gebiedsteam Almere bestaat uit een mix van disciplines, binnen het team werk je samen met een klinisch psycholoog of psychiater die het team inhoudelijk aansturen, SPV-ers, ambulant verpleegkundigen, een ervaringsdeskundige, een maatschappelijk werker, en (gz/basis) psychologen. Een uitdaging voor het team is om het herstelgericht werken nog verder door te voeren in de behandeling. 
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

In Flevoland hebben wij de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 8 gebiedsteams: 4 in Almere, 3 in Lelystad en 1 in de Noordoostpolder. Naast de gebiedsteams hebben wij een regio breed opererende 24-uurs crisisdienst en een IHT-team. Indien opname noodzakelijk is, kan dat in een van onze open of gesloten klinieken. De gesloten kliniek is gehuisvest in Almere en de open klinieken in Lelystad.

We leveren outreachende en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van cliënten vaak in samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners). We werken vanuit de “herstelondersteunende zorg”-gedachte.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Een baan als arts waarin je heel veel kunt leren en waarbij je goede werkbegeleiding krijgt, waaronder één keer per week supervisie van de psychiater van het team. Verder mag je verwachten:
 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • een contract voor 24-36 uur per week, voor de duur van onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • diverse trainingen en e-learning mogelijkheden en sneller kans op een opleidingsplek binnen de A-opleiding tot psychiater bij GGz Centraal;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden;
 • werken tijdens aan de hand van een vast rooster binnen reguliere kantoortijden;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag is een verplicht onderdeel van onze referentiecheck, wij vragen aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Vooropgesteld is jouw affiniteit met de psychiatrie. De doelgroep, de casuïstiek en de ontwikkelingen in dit brede werkveld spreken jouw interesse buitengewoon aan. Eigenschappen als betrokkenheid, flexibiliteit, nieuwsgierigheid en proactiviteit helpen jou bij het uitoefenen van deze functie. Verder heb/ben je:
 • een opleiding tot basisarts en BIG geregistreerd;
 • ervaring is fijn, maar je kunt ook solliciteren als je net jouw opleiding hebt afgerond;
 • in bezit van een rijbewijs.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Ruud Smit (teamleider bedrijfsvoering) +316 30443877. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijnvan 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 18-02-2020
Doorsturen