Doorsturen
 
Doorsturen
 

ANIOS gebiedsteam Dronten en Emmeloord (28-36 uur)

Zie jij als basisarts diverse deskundige mogelijkheden voor efficiënte behandeling? Wij zoeken een basisarts voor de gebiedsteams Dronten en Noordoostpolder in Flevoland. Als basisarts in deze tweedelijns specialistische GGZ werk je vraaggestuurd en patiëntgericht. De relatie tussen jou en de patiënt levert ...

 • Regio: EmmeloordDronten
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 28 - 36 uur

Wat ga je doen?

Zie jij als basisarts diverse deskundige mogelijkheden voor efficiënte behandeling? Wij zoeken een basisarts voor de gebiedsteams Dronten en Noordoostpolder in Flevoland. 

Als basisarts in deze tweedelijns specialistische GGZ werk je vraaggestuurd en patiëntgericht. De relatie tussen jou en de patiënt levert de grootste bijdrage aan de behandeling.

In een ambulante setting bied je, zo nodig samen met diverse netwerkpartners, behandeling aan de patiënten groep die bij het gebied hoort. De behandeling is gericht op herstel en participatie.
Binnen je multidisciplinaire en wijkgerichte gebiedsteam werk je samen met experts op het gebied van psychiatrie: psychiater, psycholoog, verpleegkundig specialist, SPV, ggz-agoog, maatschappelijk werker, IPS-er en ambulant verpleegkundige. Je doet huisbezoeken rondom crisissituaties, ondersteunt bij somatische screening, continueert en evalueert het medicatiebeleid. Met de naasten van patiënt onderhoud je contact en je informeert hen over de behandeling.

Wat heb je nodig?

Je hebt een flexibele werkhouding en gaat graag aan het werk in een vernieuwende behandelorganisatie. Daarnaast ben je collegiaal en beschik je over goede communicatie vaardigheden. Verder heb/ben je:
 • een opleiding tot basisarts en BIG geregistreerd;
 • ervaring is fijn, maar je kunt ook solliciteren als je net jouw opleiding hebt afgerond;
 • in bezit van een rijbewijs.

Wat mag je verwachten?

Een baan als arts waarin je heel veel kunt leren en waarbij je goede werkbegeleiding krijgt, waaronder één keer per week supervisie van de psychiater van het team. Verder mag je verwachten:
 • sneller kans op een opleidingsplek binnen de A-opleiding tot psychiater bij GGz Centraal;
 • een arbeidsovereenkomst voor 28 tot 36 uur per week, voor de duur van één jaar (wil je langer blijven dan heel graag);
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • diverse trainingen en e-learning mogelijkheden via de interne afdeling Training & Ontwikkeling, zoals: motiverende gesprekken, ART(Active Recovery Triad), HOZ en training Verslaving, middelen en gokken;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag is een verplicht onderdeel van onze referentiecheck, wij vragen aan en vergoeden de kosten;
 • buiten kantoortijden ben je inzetbaar ten behoeve van de 24-uurs bereikbaarheidsdienst voor onze regio.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

In Flevoland hebben wij de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 8 gebiedsteams: 4 in Almere, 2 in Lelystad, 1 in Dronten en 1 in de Noordoostpolder. Naast de gebiedsteams hebben wij een regio breed opererende 24-uurs crisisdienst en een IHT-team (Intensieve Home Treatment).
Het behandelprogramma biedt ambulante behandeling en begeleiding naar herstel voor mensen met een psychiatrische aandoening die in de gespecialiseerde psychiatrie behandeld dienen te worden. Alle poliklinische behandelingen zijn georganiseerd in de gebiedsteams. Door het werken in een multidisciplinair team kunnen ook problemen op andere levensterreinen aangepakt worden (wonen, werken, sociale contacten, financiën, etc.). De behandeling en begeleiding vindt zoveel mogelijk plaats in de directe omgeving van de patiënt, daar waar hij of zij het dagelijkse bestaan moet opbouwen. Met onze herstelgerichte werkwijze houden patiënten zich steeds vaker staande in de maatschappij, krijgen ze mogelijkheden om zelf aan hun eigen herstel te werken.

De aandacht is gericht op doelmatige behandeling. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar patiënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Marcel Knijn (hoofd bedrijfsvoering Gebiedsteams en Deelspecialismen)  +31 683276691. Hij neemt graag de tijd voor je!
 
Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 06-01-2020.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen