Verpleegkundige Autisme Expertisecentrum Emerhese Amersfoort (28-36 uur)

Regio: Amersfoort
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Durf jij veranderingen aan te gaan? Heb jij oog voor methodisch werken en leefstijl Herstel? Dan hebben wij een fijne baan voor jou.

Je komt werken binnen het multidisciplinaire team van de kliniek, onderdeel van het gespecialiseerde behandelcentrum Emerhese. In deze woningen wonen volwassenen met een autisme spectrum stoornis (ASS).

Als verpleegkundigen heb je de taak om de verpleegkundige processen meer op de kaart te zetten. Methodisch werken, leefstijl en aandacht voor iedere cliënt binnen de dagelijkse zorg zijn terugkerende items. Je maakt daarbij gebruik van de Autisme Centraal Methodiek.

Goede communicatie en reflectie op jezelf en je collega’s is belangrijk. De aandacht gaat steeds meer uit naar het bij elkaar brengen van diverse milieus en het betrekken van het systeem van de cliënt. Heb jij hier goede ideeën over? Die horen wij graag van je!

Het team is enthousiast en betrokken. Ieder teamlid maakt deel uit van het ontwikkelplan scholing, per verpleegkundige is een opleidingsbudget beschikbaar. 
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 
 
Emerhese is het gespecialiseerde behandelcentrum van GGz Centraal voor volwassenen en jongeren met een autisme spectrum stoornis (ASS). Emerhese heeft drie locaties, een op het terrein van Zon & Schild en een locatie in de stad van Amersfoort en in Almere. Er is een polikliniek voor diagnostiek en behandeling. Daarnaast heeft Emerhese een klinische afdeling op het terrein van Zon & Schild, deze bestaat uit zes woningen, een voorzieningengebouw, een werkplaats en een afdeling voor deeltijdbehandeling.
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • werken met een bijzondere doelgroep en fijne collega's op een mooie goed bereikbare locatie;
 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • betrokkenheid bij het vormen van je eigen rooster door middel van een digitale planning;
 • een parttime arbeidsovereenkomst van 28 tot 36 uur per week, voor de duur van 1 jaar, met de intentie tot omzetting naar onbepaalde tijd;
 • het salaris is minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45); 
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen; 
 • doorgroei mogelijkheden via de opleiding HBO-V of SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • een VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je bent in staat om methodisch en systemisch te denken en werken. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en kun je goed reflecteren. 

Verder vragen wij:  
 • een afgeronde opleiding verpleegkundige HBO-V of MBO niveau 4 met de bereidheid de hiervoor noodzakelijke interne (bij)scholing te volgen, gericht op de functie en doelgroep;
 • BIG registratie; 
 • ervaring in de psychiatrie met name met deze doelgroep;
 • de wil om te leren en om veranderingen in gang te zetten;
 • bereidheid tot het verrichten van alle diensten.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Nienke Gouman, Teamleider locatie Emerhese Amersfoort 06-13511830. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 28-02-2020
Doorsturen