ANIOS FACT-team Zuid Amersfoort (24-32 uur)

Regio: Amersfoort
Psychiaters en artsen
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Als basisarts in deze tweedelijns specialistische GGZ-zorg werk je vraaggestuurd en cliëntgericht. De relatie tussen jou en de cliënt levert de grootste bijdrage aan de behandeling.

In ambulante setting bied je, samen met diverse netwerkpartners, optimale ondersteuning en doe je crisisinterventies bij een kwetsbare doelgroep. De behandeling is gericht op herstel en participatie.
Binnen het multidisciplinair en wijkgericht FACT-team werk je samen met experts op het gebied van psychiatrie: psychiater, psycholoog, verpleegkundig specialist, SPV, GGZ-agoog, maatschappelijk werker, IPS-er en ambulant verpleegkundige. Je doet huisbezoeken rondom crisissituaties, ondersteunt bij somatische screening, continueert en evalueert het medicatiebeleid. Met de naasten van patiënt onderhoud je contact en je informeert hen over de behandeling.
 • je werkt mee aan de ontwikkeling van de transmurale zorgketen, het doorontwikkelen van de FACT-methodiek en implementatie van de somatische screening;
 • buiten kantoortijden ben je inzetbaar ten behoeve van de 24-uurs bereikbaarheidsdienst voor onze regio.
Uitklappen

Met elkaar

Het behandelprogramma Sociale Psychiatrie biedt ambulante behandeling en begeleiding naar herstel voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, sociale contacten, financiën, etc.). We doen dit door middel van de FACT-methodiek. De behandeling en begeleiding vindt plaats in de directe omgeving van de cliënt, daar waar hij of zij het dagelijkse bestaan moet opbouwen. Met FACT houden patiënten zich steeds vaker staande in de maatschappij, krijgen ze mogelijkheden om zelf aan hun eigen herstel te werken.

Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.
In deze regio werken we met 5 FACT-teams. Het team waar jij gaat werken is gevestigd vlakbij het mooie en gezellige centrum van Amersfoort en bestaat uit een leuke diversiteit aan persoonlijkheden en leeftijden.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • wij bieden een parttime contract voor 24-32 uur per week voor de duur van één jaar, met mogelijkheid tot verlenging;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • wij bieden een pakket uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, een goede balans tussen werk en privé en een prima opleidingsklimaat met aantrekkelijke ontwikkelmogelijkheden waaronder de basisopleiding psychiatrie en specialistische opleidingen. Uitgebreide informatie kan je vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag is een verplicht onderdeel van onze referentiecheck, wij vragen aan en vergoeden de kosten. 
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • een opleiding tot basisarts en BIG geregistreerd;
 • ervaring is fijn, maar je kunt ook solliciteren als je net jouw opleiding hebt afgerond;
 • je hebt een flexibele werkhouding en gaat graag aan het werk in een vernieuwende behandelorganisatie;
 • collegialiteit, humor en goede communicatieve vaardigheden;
 • je hebt een rijbewijs.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Robert Jan Noorlander (verpleegkundig specialist): 06- 20072615 of met Fred Karman (psychiater): 06-51038595). Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 06-03-2020
Doorsturen