Verpleegkundige/begeleider Langdurige Psychiatrie Volwassenen Amersfoort (24-36 uur) 
Regio: Amersfoort
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Ben jij enthousiast over de doelgroep en wil je graag meedenken/werken aan het uitdragen van onze visie? Wil jij graag deel uitmaken van een enthousiast team met hart voor de zorg? Kom dan werken als verpleegkundige op onze afdeling langdurig psychiatrie volwassenen! 

Als verpleegkundige/ begeleider geef je ondersteuning en begeleiding aan onze patiënten. Zowel individueel als in een groep. Als persoonlijk begeleider coördineer je de zorg rondom de patiënt en plan je activiteiten. Daarnaast denk je actief mee over de ontwikkeling van het programma en het afdelingsbeleid. Binnen de afdeling hebben wij een aantal leerlingen en stagiaires die je begeleidt. Om de zorg voor onze patiënten zo goed mogelijk te regelen werk je mee in alle voorkomende diensten, dag, avond, nacht, weekenden en feestdagen. 
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Het terrein van Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

Binnen langdurige psychiatrie zijn verschillende afdelingen. Een aantal afdelingen richt zich sterk op het aanleren van vaardigheden zodat men zich zo zelfstandig mogelijk verder kan ontwikkelen in een toekomstige kleinschalige woonomgeving. Jaarlijks stroomt een aantal van deze patiënten door naar een woon-behandel voorziening binnen of buiten het terrein. Op andere afdelingen binnen ons behandelprogramma richten we ons meer op het behoud van de vaardigheden. Binnen alle afdelingen wordt gewerkt aan leefstijl.

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land. Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar voor 24-36 uur per week;
 • het salaris is minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45); 
 • je wordt betrokken om je eigen rooster vorm te geven door middel van een digitale planning;
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • een diploma verpleegkunde niveau 4 of HBO-V met BIG registratie of een afgeronde opleiding Social Work of het vroegere SPH; 
 • affiniteit met de doelgroep en met het werken vanuit de rehabilitatiegedachte; 
 • enthousiasme, doorzettingsvermogen, zelf oplossend vermogen, een creatieve, activerende houding en goede communicatieve vaardigheden;
 • een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkelingen binnen het programma Langdurige behandeling (LP).
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Neem dan contact op met Paul Stemerding (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer 06-83289285. Hij neemt graag de tijd voor je! 

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Sluitingsdatum: 06-03-2020
Doorsturen