Klinisch Psycholoog Stemming en Angststoornissen Amersfoort (28-36 uur)

Regio: Amersfoort
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Ben jij klinisch psycholoog en daarnaast (senior)schematherapeut? Wij verwelkomen jou heel graag bij ons specialistische en steeds groeiende behandelprogramma!

Binnen onze polikliniek geef je ambulante en deeltijd behandelingen. Denk daarbij aan schematherapie, cognitieve gedragstherapie, IPT en EMDR. Richting andere disciplines heb jij als klinisch psycholoog in ons team een leidende rol. Daarnaast:
 • neem je deel aan multidisciplinaire overleggen met collega behandelaren;
 • superviseer je onze opleidelingen;
 • en ben je sparringpartner voor de teamleider behandelzaken. Samen zorgen jullie voor de ontwikkeling van het behandelprogramma naar een nog hoger level, om zo te komen tot integrale psychiatrie binnen een transmurale zorgketen. Zowel voor onze eigen ambulante en klinische programma's als in samenwerking met onze netwerkpartners. Ook aan de ontwikkeling van één Entree neem je actief deel. 
Je werkt binnen ons team met ongeveer 20 collega's. Dat zijn psychiaters, psychologen, gz-psychologen, verpleegkundigen, artsen, SPV-en, klinisch psychologen, vaktherapeuten en maatschappelijk werk. Wij, jouw nieuwe collega's in het team, zijn erg betrokken bij het werk en de ontwikkeling van het programma; het voelt voor ons almaar steviger aan. Aan jouw persoonlijke wensen, zoals bijvoorbeeld het draaien van groepen die je voorkeur hebben, proberen we zo veel mogelijk tegemoet te komen.
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken.
Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

Regio Eemland is volop in ontwikkeling. Binnen de polikliniek Stemming en Angststoornissen (SAS) is de aandacht gericht op curatieve en herstelgerichte behandeling. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.

Het programma Stemming en Angststoornissen is onderdeel van het cluster Ambulant. Dit cluster bestaat uit 6 FACT-teams, een DVI-team, Ouderen ambulant en het programma Persoonlijkheidsstoornissen.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • een contract voor 28-36 uur per week, voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 70 minimaal (€ 4.084,- en maximaal € 6.373,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget voor de herregistratie conform art.14 wet BIG, ter hoogte van € 1.800,- per jaar (naar rato dienstverband);
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • een BIG registratie als klinisch psycholoog en als je een senior schematherapeut bent is dat zeker een pre;
 • bij voorkeur ben je supervisor bij een specialistische vereniging voor psychotherapie (bijv. NVRG/NVP/VGCt); 
 • je hebt ervaring met het zelfstandig aansturen van professionals op behandelinhoudelijk of projectmatig gebied;
 • je kunt een actieve bijdrage leveren aan verdere methodiek- en beleidsontwikkeling.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Linda Honig (teamleider) via +31 683008863. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 07-02-2020
Doorsturen