Vezorgende (IG) Langdurig Psychiatrie Volwassenen Amersfoort (16-36 uur)

Regio: Amersfoort
Verzorgenden
Opleidingsniveau:
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Wil jij graag deel uitmaken van een enthousiast team met hart voor de zorg? Ben jij enthousiast over de doelgroep en wil je graag meedenken over en meewerken aan het uitdragen van onze visie? Kom dan bij ons werken op onze afdeling langdurig psychiatrie volwassenen. 

Als verzorgende geef je ondersteuning en begeleiding aan onze patiënten. Zowel individueel als in een groep. Als persoonlijk begeleider coördineer je de zorg rondom de patiënt en plan je activiteiten. Daarnaast denk je actief mee over de ontwikkeling van het behandelprogramma en het afdelingsbeleid.

Het team is multidisciplinair samengesteld en bestaat uit een regie behandelaar, leerling-verpleegkundigen, verpleegkundigen en begeleiders. Enthousiaste mensen, creatief, actief en echte doorzetters met een lange adem. Samen zijn we op weg naar een gastvrije afdeling, waarbij we rekening houden met elkaar.

Om onze patiënten zo goed mogelijk te begeleiden ben je bereid om alle voorkomende diensten te draaien (dag, avond, nacht, weekenden en feestdagen).
Uitklappen

Met elkaar

GGz Centraal is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in het midden van het land.
Langdurige psychiatrie in Amersfoort is een dynamisch behandel programma volop in ontwikkeling. Wij werken vanuit de herstelvisie. Ontplooiing, vaardigheden ontwikkelen/behouden, eigen keuzes maken, verantwoordelijkheid krijgen, leefstijl en een zinvol leven zijn in onze visie sleutelbegrippen. Ook gastvrijheid wordt door ons breed gedragen.  

Binnen langdurige psychiatrie zijn verschillende afdelingen. Een aantal afdelingen richt zich sterk op het aanleren van vaardigheden zodat men zich zo zelfstandig mogelijk verder kan ontwikkelen in een toekomstige kleinschalige woonomgeving. Jaarlijks stroomt een aantal van deze patiënten door naar een woon-behandel voorziening binnen of buiten het terrein. Op andere afdelingen binnen ons behandelprogramma richten we ons meer op het behoud van de vaardigheden. Binnen alle afdelingen wordt gewerkt aan herstel ondersteunende zorg en leefstijl. 
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • afhankelijk van jouw voorkeur bieden wij een contract voor 16-36 uur per week voor in eerste instantie de duur van 1 jaar; 
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 40 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 2.863,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en vergoeden de kosten. 
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • afgeronde opleiding verzorgende IG;
 • affiniteit met de doelgroep
 • bekend met de herstel ondersteunende visie;
 • de cursus werkbegeleiding en beoordeling afgerond of je bent bereid deze te volgen; 
 • enthousiasme, doorzettingsvermogen, zelf oplossend vermogen, een creatieve, activerende houding en goede communicatieve vaardigheden;
 • de bereidheid om alle voorkomende diensten te draaien (dag, avond, nacht, weekenden en feestdagen). 
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel of mail dan naar Tanja van Raalte (verpleegkundige en coördinator Beukenhorst) op +316 825 102 27 of  t.vanraalte@ggzcentraal.nl. Zij neemt graag de tijd voor je. 

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 04-02-2020
Doorsturen