Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige FACT-team Oost Amersfoort (32-36 uur)

Regio: Amersfoort
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Wil jij werken in een gevarieerde functie in een werkomgeving die in ontwikkeling is met ruimte voor je persoonlijke inbreng? Je kunt volop je innoverend vermogen inzetten in ons team. Jouw mening doet ertoe en draagt bij aan continue verbetering van de zorg aan patiënten.

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige in ons team werk je in het werkgebied Amersfoort-Oost en Leusden. Je hebt binnen die werkgebied een eigen en shared caseload. In samenwerking en afstemming met je directe collega's ben je verantwoordelijk voor de behandeling en zorg van de patiënten. Momenteel is ons team bezig met het optimaliseren van de transmurale keten. Hierin kun jij je steentje bijdragen door actief mee te denken en je visie te delen. Ook vinden we het belangrijk om samen met onze ketenpartners de zorg voor onze cliënten zo goed mogelijk af te stemmen op de vraag. 

Ons team bestaat uit verschillende disciplines die multidisciplinair samenwerken: een psychiater, GZ psycholoog, verpleegkundig specialist, verpleegkundig specialist in opleiding, basispsycholoog, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, ambulant verpleegkundigen, ervaringsdeskundige, IPS-er (Individueel Plaatsing en Steun) en een maatschappelijk werker. 
Uitklappen

Met elkaar

Het behandelprogramma Sociale Psychiatrie biedt ambulante behandeling en begeleiding naar herstel voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, sociale contacten, financiën, etc.). We doen dit door middel van de FACT-methodiek. De behandeling en begeleiding vindt plaats in de directe omgeving van de cliënt, daar waar hij of zij het dagelijkse bestaan moet opbouwen. Met FACT houden patiënten zich steeds vaker staande in de maatschappij, krijgen ze mogelijkheden om zelf aan hun eigen herstel te werken.

Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.
In deze regio werken we met 5 FACT-teams. 
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • werken op een goed bereikbaar locatie in Leusden, zowel met bus/OV als met auto en gratis parkeren;
 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd.
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.479,- en maximaal € 4.010,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget.
 • aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren en goede collectieve ziektekostenverzekeringen
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Voor deze functie is het belangrijk dat je het leuk vindt om te werken in een omgeving die in ontwikkeling is. Dit vraagt enige flexibiliteit, maar ook enthousiasme om mee te denken en te groeien. Verder heb/ben je:
 • een afgeronde hbo of mbo opleiding verpleegkunde, met BIG registratie en aangevuld met opleiding tot SPV;
 • actieve benadering, bij voorkeur ervaring in de ambulante setting;
 • vakkennis van psychopathologie, relevante wetgeving en sociale kaart en dit op een adequate manier in weten te zetten;
 • in bezit van rijbewijs BE en auto.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Annelies Rooiman (teamleider bedrijfsvoering) via +31 612853052 of met Erica van Barneveld (psychiater/teamleider behandelzaken) via +31 651596371. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 10-02-2020
Doorsturen