Psychiater Stemming en Angststoornissen Amersfoort (24-36 uur)

Regio: Amersfoort
Psychiaters en artsen
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Wil jij graag de regie voeren over het behandelaanbod voor cliënten met een bipolaire stoornis? Voor ons behandelprogramma stemming- en angststoornis zoeken wij een regiebehandelaar voor het bipolaire team. 

Als regiebehandelaar geef je vorm aan de visie van het behandelaanbod voor cliënten met een bipolaire stoornis. Je bent verantwoordelijk voor de inbedding in de organisatie. Ook ga je ontwikkelmogelijkheden voor het behandelprogramma onderzoeken en vormgeven. Wil jij naast jouw taken als regiebehandelaar ook als teamleider aan de slag? Dan kunnen wij de functie zo vormgeven dat jij een deel van jouw tijd besteed aan inhoudelijke management taken voor het gehele SAS programma. 

Binnen het programma stemming- en angststoornis heb jij de regie over de behandelingen binnen het bipolaire team. Daarbij werk je nauw samen met de collega's van het multidisciplinair SAS. Het team bestaat o.a. uit klinisch psychologen, psychiaters, GZ-psychologen, basispsycholoog, SPV, verpleegkundig specialist, vak-therapeuten en sociotherapeuten. Bouwen doen we samen! We hebben een open en collegiale cultuur waarin we intensief met elkaar samenwerken. We geven elkaar de ruimte voor persoonlijke groei en inbreng.
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken.
Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.

Het programma stemming- en angststoornis is vanaf 1 januari 2019 onderdeel van het cluster ambulant. Het cluster ambulant bestaat uit 6 FACT teams, een DVI team, ouderen ambulant en het programma persoonlijkheidsstoornissen.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 24 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd; ruimte om jouw persoonlijke inbreng aan de directe patiëntenzorg toe te voegen;
 • salaris conform de CAO GGZ en beleid van GGz Centraal (AMS regeling is van toepassing)
 • een goed inwerkprogramma en supervisie binnen jouw leer/werkproces door een ervaren collega psychiater en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing;
 • uitstekende flexibele arbeidsvoorwaarden, lees hier meer over op werkenbijggzcentraal.nl
 • werken op een goed bereikbare locatie (Amsterdam/Utrecht 30 min.);
 • diensten doen hoort erbij, bereikbaarheid kun je vanuit huis organiseren;
 • één keer per zes weken intercollegiale psychiater-middag;
 • adequate administratieve ondersteuning.
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • opleiding tot psychiater (bijna) afgerond, BIG geregistreerd en ingeschreven in register psychiatrie van medisch specialisten registratie commissie;
 • ervaring met of geïnteresseerd in (patiënt) gebonden wetenschappelijk onderzoek;
 • innovatieve geest en goede organisatietalenten voor beleidsmatige aspecten, zoals mede ontwikkelen van nieuwe concepten in samenwerking met ketenpartners;
 • stevige professional die in staat is integratie van behandelproces adequaat te initiëren en te begeleiden;
 • relativeringsvermogen, humor en teamspeler, goed toegankelijk en met ruimte voor overleg.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Linda Honig (teamleider) 06- 83008863 of Roded Barkai klinisch psycholoog 06-82129624. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 14-02-2020
Doorsturen