GZ-Psycholoog Autisme Expertisecentrum polikliniek Amersfoort (24-36 uur)

Regio: Amersfoort
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Wil jij als regie- en medebehandelaar een waardevolle bijdrage leveren aan de behandeling van de patiënten? Kom ons team versterken!

Als gz-psycholoog draag jij bij aan het opstellen en bewaken van behandelplannen van de patiënt. Je voert diagnostiekwerkzaamheden en behandelactiviteiten uit zowel op individueel niveau als ook in groepsverband. In jouw rol als regiebehandelaar neem jij besluiten en coördineer jij de werkzaamheden wat betreft de zorg en behandeling voor de patiënten. 

In het team gaan we zorgpaden implementeren en nieuwe methodieken inzetten, waarvoor we willen gaan deelnemen aan deskundigheidsbevordering. Tevens willen we de logistieke processen op onze polikliniek en instroom, doorstroom en uitstroom van onze patiënten optimaliseren in een LEAN-project.

Je werkt veel samen met andere teams binnen GGz Centraal en met externe ketenpartners. Het uitdragen van kennis op het gebied van autisme aan andere teams bijvoorbeeld door middel van consultatie en samen vormgeven aan behandelingen zijn hier onderdeel van. Als team willen we deel gaan nemen aan deskundigheidsbevordering en daarnaast zijn individuele ontwikkelmogelijkheden bespreekbaar. Ons team bestaat uit: gz-psychologen, klinisch psycholoog, basispsycholoog, psychiaters, verpleegkundig specialisten, spv-er, ambulant behandelaren, trajectbegeleider en opleidelingen.
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Expertise Centrum Autisme Emerhese is onderdeel van GGz Centraal, een organisatie in het midden van het land voor specialistische geestelijke gezondheidszorg voor alle leeftijden. Het Expertise Centrum bestaat uit een polikliniek in Amersfoort en Almere, deeltijd behandeling en twee klinische behandelvoorzieningen in Amersfoort. 

Onze doelgroep bestaat uit volwassenen met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis. We krijgen veel vragen op gebied van specialistische diagnostiek, behandeling, wonen en werken. In het merendeel van de gevallen is sprake van comorbiditeit, zoals angst, depressie, trauma en verslaving. Emerhese biedt 'state of the art' autisme behandeling en heeft een breed aanbod en aan behandelinterventies in huis. Emerhese is actief lid van het werkverband CASS18+. Er zijn ook mogelijkheden je als gedragswetenschapper in te zetten voor het deeltijdprogramma en de klinische afdelingen van Emerhese Amersfoort.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Een veelzijdige functie met verantwoordelijkheden waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen en van waarde kunt zijn. Een functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. Je komt te werken in een enthousiast team waar genoeg ruimte is voor persoonlijke inbreng. Verder:
  • een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
  • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget;
  • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
  • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Voor deze functie vinden wij het belangrijk dat jij stevig in je schoenen staat en beslissingen durft te nemen. Ook is het belangrijk dat je onder tijdsdruk goed kunt plannen en je overzicht houdt. Verder heb/ben je:
  • afgeronde opleiding tot gz-psycholoog, met BIG-registratie;
  • affiniteit en bij voorkeur ervaring met de doelgroep;
  • bereidheid tot samenwerken met andere disciplines en programma’s en uitdragen van kennis.
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Carolien Spierings (hoofd behandelprogramma) via +31 612073682. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 28-02-2020
Doorsturen