Klinisch Psycholoog Persoonlijkheidsstoornissen Amersfoort (24-36 uur)

Regio: Amersfoort
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Ben jij een gedreven klinisch psycholoog en wil jij bijdragen aan het verbeteren van onze zorginhoudelijke processen? Werk jij graag samen in een jong en innovatief team? Wij zoeken een nieuwe collega!

Als klinisch psycholoog heb jij de regie over de cliënten die je behandelt en verzorgt traumabehandelingen en/of behandelingen vanuit het kader SFT, MBT, GIT-PD en/of DGT. Je neemt deel aan een wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van schematherapie en DGT. Wij behandelen onze cliënten met een persoonlijkheidsstoornis evidence-based en samen met het team maak jij het verschil voor de cliënten met een persoonlijkheidsstoornis.

Je werkt samen in een team van specialisten in behandeling van persoonlijkheidsproblematiek. We werken binnen ons centrum zoveel mogelijk conform de richtlijnen. We hebben een polikliniek en een deeltijdbehandeling. We hanteren m.n. SFT, DGT, MBT en GIT-PD. In ons team werken psychiaters, arts-assistenten in opleiding tot specialist, klinisch psychologen, GZ-psychologen in opleiding tot klinisch psycholoog of psychotherapeut, GZ-psychologen, basispsychologen, verpleegkundig specialisten, systeemtherapeuten en sociotherapeuten.

Verder bestaan je werkzaamheden uit:
 • je neemt deel aan de multidisciplinaire overleggen met collega behandelaren;
 • je superviseert onze opleidingen;
 • je bent sparringpartner voor de teamleider behandelzaken, samen zorgen jullie voor de ontwikkeling van het behandelprogramma naar een nog hoger level om zo te komen tot integrale psychiatrie binnen een transmurale zorgketen. Zowel voor onze eigen ambulante en klinische programma's als in samenwerking met onze netwerkpartners. Ook aan de ontwikkeling van één Entree neem je actief deel. 
Uitklappen

Met elkaar

Eemland biedt diagnostiek en behandeling aan personen vanaf 18 jaar. Onze zorg is georganiseerd in drie clusters; het cluster ambulant, kliniek, en acuut. In het ambulante cluster vindt diagnostiek, indicatiestelling en behandeling plaats binnen de programma’s Persoonlijkheidsstoornissen, Stemming- en Angststoornissen, diagnostiek en vroege interventie voor jongeren met een psychotische stoornis, ouderenpsychiatrie en de FACT teams. Vanzelfsprekend werken we nauw samen met onze klinische teams, de crisisdienst en IHT bij zorgopschaling. We bieden patiënten een samenhangend aanbod dat in overleg met de patiënt, naastbetrokkenen en ketenpartners afgestemd wordt.

Wij maken deel uit van een organisatie waar wordt ingespeeld op veranderingen in de GGZ, met behoud van expertise en met oog voor de behoefte en mogelijkheden van de patiënt. 
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • fulltime/parttime contract voor 24- 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 70 minimaal (€ 4.084,- en maximaal € 6.373,-bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • een BIG registratie als klinisch psycholoog met bij voorkeur een specialisatie in persoonlijkheidsstoornissen;
 • ervaring/affiniteit met systeemtherapie, groepspsychotherapie en/of gedragstherapie is een pre; evenals schematherapie, MBT en/of DGT;
 • bij voorkeur ben je supervisor bij een specialistische vereniging voor psychotherapie (bijv. NVRG/NVP/VGCt); 
 • aantoonbaar ervaring met zelfstandig aansturen van professionals op behandelinhoudelijk of projectmatig gebied;
 • in staat tot het leveren van een actieve bijdrage aan verdere methodiek- en beleidsontwikkeling.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Gera van den Berg (teamleider PHS) bereikbaar via: 06- 12971601 of Liesbeth Smit (klinisch psycholoog) bereikbaar via: 06 12600609. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 13-02-2020
Doorsturen