Doorsturen
 
Doorsturen
 

Ambulant Verpleegkundige FACT-team Soest/Baarn (32-36 uur)

Zet jij alles op alles om de behandeling voor de patiënt zo goed mogelijk vorm te geven? Ben je goed in samenwerken, luisteren, overzicht behouden en snel schakelen? Lees dan snel verder!Als ambulant verpleegkundige ga je op huisbezoek en werk je dus outreachend. Door middel van praktische ondersteuning help je de ...

 • Regio: Soest
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau:
 • Aantal uren per week: 28 - 36 uur

Wat ga je doen?

Zet jij alles op alles om de behandeling voor de patiënt zo goed mogelijk vorm te geven? Ben je goed in samenwerken, luisteren, overzicht behouden en snel schakelen? Lees dan snel verder!

Als ambulant verpleegkundige ga je op huisbezoek en werk je dus outreachend. Door middel van praktische ondersteuning help je de patiënt om te werken aan de eigen behandeldoelen. Je bent in staat om tijdig te signaleren als het thuis minder goed gaat en meer zorg geïndiceerd is. Je werkt in een breed multidisciplinair team en neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, intervisie en intercollegiale kennisoverdracht. Je hebt een signalerende functie, je denkt mee en doet verbetervoorstellen.

Het team is professioneel en enthousiast. De ontwikkeling van het team en van het individu krijgt in ons team volop aandacht. De werkomgeving wordt gekenmerkt door korte lijnen en intercollegiaal overleg. Kernwoorden die ons team omschrijven: enthousiasme, ervaring, gedrevenheid, multidisciplinair werken, collegialiteit en humor. We werken als team systemisch wat inhoudt dat wij niet alleen kijken naar de problemen en krachten van de patiënt zelf, maar dat wij, indien mogelijk, binnen de behandeling ook actief samenwerken met het sociale systeem rondom de patiënt.
 
Daarnaast is samenwerking met ketenpartners belangrijk. Je bent in staat helderheid te creëren en zoekt actief contact met partijen die betrokken zijn bij een patiënt om tot een goede zorgafstemming te komen. Je richt je hierbij op mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Wat heb je nodig?

Je hebt een toegankelijke en optimistische houding, de vaardigheid om in praktische oplossingen te denken en samen te werken met verschillende disciplines binnen en buiten de organisatie.

Daarnaast heb je: 
 • een afgeronde opleiding verpleegkundige MBO niveau 4 of HBO-V (met BIG registratie); 
 • concrete motivatie voor het werken met deze doelgroep;
 • in bezit van rijbewijs en auto;
 • bij voorkeur ervaring met ambulant werken.

Wat mag je verwachten?

 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.299,-bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);  
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • diverse trainingen en E-learning van de afdeling Training & Ontwikkeling;
 • doorgroei mogelijkheden via de opleiding HBO-v of SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren en goede collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • een VOG verklaring, wij vragen aan en vergoeden de kosten. 

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

In de regio Eemland werken we met vijf lokale FACT-teams, waaronder FACT-Soest/Baarn. Dit team werkt vanuit het ‘Zorgplein Soest’, een gezondheidscentrum met een multidisciplinair aanbod aan zorgverleners in een ‘koninklijke’, groene omgeving.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Janet Arkenbout (teamleider bedrijfsvoering) +31 612072221. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 10-12-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen