Doorsturen
 
Doorsturen
 

Psychomotorisch Therapeut Ermelo (36 uur)

Ben jij gemotiveerd om voor onze cliënten een gevarieerd bewegingsaanbod te ontwikkelen? En wil je advies geven en een actieve bijdrage leveren op het gebied van een gezonde leefstijl met aandacht voor eigen regie van cliënten? Lees dan snel verder! Als psychomotorisch therapeut ben je onderdeel van de ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Vaktherapie
 • Opleidingsniveau:
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij gemotiveerd om voor onze cliënten een gevarieerd bewegingsaanbod te ontwikkelen? En wil je advies geven en een actieve bijdrage leveren op het gebied van een gezonde leefstijl met aandacht voor eigen regie van cliënten? Lees dan snel verder! 

Als psychomotorisch therapeut ben je onderdeel van de afdeling Vaktherapie binnen de regio Veluwe & Veluwevallei. Je biedt behandeling aan cliënten van het centrum voor ouderen, langdurige zorg, FACT en verslavingszorg. Vanuit jouw brede kijk op gezondheid en jouw expertise als psychomotorisch therapeut zie jij mogelijkheden om een passend bewegingsaanbod te ontwikkelen voor deze cliënten. Hierbij werk je nauw samen met bewegingsagogen, andere psychomotorisch therapeuten, activiteitenbegeleiders, een fitnesstrainer en een leefstijlcoach. Je neemt deel aan multidisciplinaire behandelplan overleggen en samen met jouw collega's breng je de toegevoegde waarde van bewegen over aan de zorgmedewerkers. Daarnaast vervul je coördinerende taken als het gaat om het opzetten, plannen en verder ontwikkelen van het behandelaanbod. 

Het behandelprogramma wordt voornamelijk aangeboden op locatie Landgoed Veldwijk in Ermelo en een enkele groep krijgt de behandeling op de locatie in Harderwijk. 

Wat heb je nodig?

 • afgestudeerd psychomotorisch therapeut (HBO);
 • aanvullende relevante cursussen zoals Fitness A, B
 • bij voorkeur ook (gecertificeerd) leefstijlcoach; 
 • kennis van en ervaring met groepsprocessen, waarbij je in staat bent verschillende methodieken te hanteren;
 • in het bezit van rijbewijs B; 
 • de bereidheid om je in te zetten voor projecten die incidenteel in het weekend en/of in de avond plaatsvinden. 

Wat mag je verwachten?

 • fulltime contract voor 36 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.479,- en maximaal € 4010,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid en flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en vergoeden de kosten. 

Waar ga je werken?

In een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Neem dan contact op met Marleen Muthert (teamleider). Zij is het beste bereikbaar per e-mail op: m.muthert@ggzcentraal.nl.   

Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 10-12-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen