Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige Dagbehandeling Langdurige Zorg Bussum (24-32 uur)

Ben jij als verpleegkundige gedreven om individuele patiënten en groepen patiënten te begeleiden op weg naar herstel? Lees dan snel verder!In samenwerking met jouw directe collega geef jij inhoud en uitvoering aan de dagbehandeling van ambulante psychiatrische patiënten van de verschillende FACT-Teams. Groepsgericht ...

 • Regio: Bussum
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Ben jij als verpleegkundige gedreven om individuele patiënten en groepen patiënten te begeleiden op weg naar herstel? Lees dan snel verder!

In samenwerking met jouw directe collega geef jij inhoud en uitvoering aan de dagbehandeling van ambulante psychiatrische patiënten van de verschillende FACT-Teams. Groepsgericht werken vinden wij belangrijk, jij bent daarom medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van groepsactiviteiten gericht op herstel; stabilisatie en voorkomen van crisis. De begeleiding van de groep bestaat uit verschillende groepsgesprekken, sport en bewegen/ leefstijl, creatieve activiteiten en herstelgerichte trainingen geven. Je biedt steun en structuur aan de cliënten en hebt een signalerende functie. In deze werkzaamheden staan de behoeftes van de patiënt centraal en werk jij vanuit de herstelgerichte gedachte. Jij kent de patiënten door en door en hebt oog voor hun welzijn. Iedere patiënt vraagt een andere manier van benadering en begeleiding. Daarvoor maak jij gebruik van je creativiteit en werk je nauw samen met behandelaren van de FACT-Teams.

Wat heb je nodig?

Je hebt goede contactuele vaardigheden en empathisch vermogen. Jij zet de belangen van de patiënten voorop. Daarvoor is overtuigingskracht en stressbestendigheid nodig. Je kunt goed zelfstandig werken én samenwerken.  Jij vindt het leuk om actief mee te denken bij ontwikkelingen. Verder heb/ben je:
 • een afgeronde mbo of hbo opleiding verpleegkunde, met BIG registratie;
 • ervaring in de psychiatrie vinden wij fijn maar het is geen eis, je moet tenslotte ook ervaring kunnen opdoen;
 • affiniteit met de doelgroep en methodisch werken.

Wat mag je verwachten?

 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 24-32 uur per week voor bepaalde tijd, voor de duur van 12 maanden;
 • betrokkenheid bij het vormen van je eigen rooster door middel van een digitale planning;
 • het salaris is minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);  
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget.
 • doorgroeimogelijkheden via de opleiding hbo-v, spv of verpleegkundig specialist;
 • aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren en goede collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

De Mauritzhof is in november 2010 in gebruik genomen. In dit centrum worden zowel ambulante (volgens de FACT methodiek), dagbehandeling als klinische behandeling geboden. De behandeling is gericht op ondersteuning op symptomatisch, sociaal en persoonlijk herstel. De patiënt heeft hierbij de leidende rol, bijgestaan door de naastbetrokkenen.

We bieden behandelmodules als IMR (illness management recovery) en IPS (Individual Placement and Support). Samenwerking, shared decision making zijn belangrijke pijlers. Ook is er veel aandacht voor leefstijl en bijwerkingen van psychofarmaca.
 
Hierbij werken we nauw samen met andere partners in het veld, zoals de gemeente, RIBW, verslavingszorg, lokale overheden, woningbouwverenigingen, maatschappelijke- en welzijnsorganisaties, politie en met andere klinische opnameafdelingen van GGz Centraal in Midden-Nederland.
 
Samen maken we een grote ontwikkeling door van langdurige zorg naar herstelgerichte behandeling. Werken in een team op de Mauritzhof betekent werken in een goede sfeer met betrokken collega’s, waarbij er verschillende uitdagingen op je pad komen
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Bert Tijssen (hoofd bedrijfsvoering) via 06 40848816 of met Miranda de Rek (verpleegkundige dagbehandeling) via 035 6955500. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 06-12-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen