Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige Triagist Meldkamer Lelystad (8-36 uur)

Afwisselend werk en het coördineren van spoedeisende hulp voor personen in crisis. Klinkt dit als jouw ideale baan? Word verpleegkundig triagist bij de meldkamer!Het doel van GGz Centraal is om de triagefunctie in haar werkgebied als één centraal meldpunt in te richten, in een meldkamer politie en ambulance. In ...

 • Regio: Lelystad
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 8 - 36 uur

Wat ga je doen?

Afwisselend werk en het coördineren van spoedeisende hulp voor personen in crisis. Klinkt dit als jouw ideale baan? Word verpleegkundig triagist bij de meldkamer!

Het doel van GGz Centraal is om de triagefunctie in haar werkgebied als één centraal meldpunt in te richten, in een meldkamer politie en ambulance. In deze functie bevind je je dus in het hart van de spoedeisende hulpverlening en vorm je de schakel tussen verwijzers en de crisisdienst. Deze nieuwe functie wordt ingericht aan de hand van de Triagewijzer en in lijn met de generieke module acute psychiatrie.

Als triagist coördineer jij de acute psychiatrische zorg binnen het verzorgingsgebied van GGZ Centraal. Je bent verantwoordelijk voor de telefonische intake, indicatiestelling en verwerking van meldingen (via 112, huisartsen, ziekenhuizen). Vanuit de meldkamer heb jij contact met verwijzers, maar ook met patiënten en hun naasten. Je voert triage uit voor de crisisdiensten van GGz Centraal. Bij aanvragen voor acute beoordelingen stel jij de indicatie in welke vorm, met welke urgentie en op welke locatie een beoordeling plaats moet vinden.

Op snelle, doeltreffende en empathische wijze draag je bij aan het opheffen van de acute crisis, zodat de hulp geboden kan worden die nodig is. Jouw missie is het bieden van passende zorg aan patiënten en naastbetrokkenen. Je past daarvoor jouw kennis, ervaring en vaardigheden toe aan de hand van de Triagewijzer. 

Wat heb je nodig?

Omdat de functie en het triagepunt nadrukkelijk in ontwikkeling zijn, zoeken we mensen die plezier hebben in het vormgeven van deze nieuwe functie in een dynamisch netwerk. Je kunt snel knopen doorhakken en durft zelfstandig beslissingen te nemen. Verder heb/ben je:
 • een afgeronde opleiding hbo-v en BIG geregistreerd;
 • een aantal jaren ervaring in de specialistische of ambulante GGZ;
 • zelfstandig kunnen werken en als betrokken teamlid actief meedenken over de verdere ontwikkeling, professionalisering en certificering;
 • in staat de samenwerking met onze ketenpartners te continueren, te bestendigen en daar waar nodig te verbeteren.

Wat mag je verwachten?

Een inhoudelijke en uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving met de mogelijkheid om actief bij te dragen aan de vormgeving van de functie. Jouw inbreng en ideeën, maar vooral de ervaring die je op gaat doen in deze functie zullen belangrijk zijn voor de kwaliteitsontwikkeling van het triagepunt. Verder:
 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 8-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • betrokkenheid bij het vormen van je eigen rooster door middel van een digitale planning;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 50 (minimaal € 2.154,- en maximaal € 3.571,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget;
 • doorgroei mogelijkheden via de opleiding SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren en goede collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed;
 • de triagist zal worden gepositioneerd in de meldkamer politie en ambulance, daarom maakt een veiligheidsonderzoek door de politie deel uit van de selectieprocedure.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel dan met Marieke de Wilde (teamleider) via 06 82608343. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
 

Reageren kan tot 03-12-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen