Doorsturen
 
Doorsturen
 

Basispsycholoog Autisme Expertisecentrum Amersfoort (24-32 uur)

Ben jij een leergierige basispsycholoog die wil werken met onze interessante doelgroep? Kom ons team versterken!Onze doelgroep bestaat uit volwassenen met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis en kunnen bij ons terecht voor specialistische diagnostiek en behandeling. Als basispsycholoog bij Emerhese voer je ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een leergierige basispsycholoog die wil werken met onze interessante doelgroep? Kom ons team versterken!

Onze doelgroep bestaat uit volwassenen met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis en kunnen bij ons terecht voor specialistische diagnostiek en behandeling. Als basispsycholoog bij Emerhese voer je taken uit op het gebied van diagnostiek met bijbehorende accurate verslaglegging. 
In de behandelfase bied je psycho-educatie, individuele behandeling en behoort co-therapeut zijn in groepsbehandelingen tot de mogelijkheden.

Je werkt samen met andere teams binnen GGz Centraal en met externe ketenpartners. Het toegenomen aantal aanmeldingen van patiënten vraagt om reflectie op instroom, doorstroom en uitstroom van onze patiëntenpopulatie en optimalisatie van de logistiek op de polikliniek. Enige mate van flexibiliteit is belangrijk bij deze functie, je bent namelijk inzetbaar bij de diagnostiek enerzijds en participeren in behandeling anderzijds.

Ons team bestaat uit: gz-psychologen, klinisch psycholoog, basispsycholoog, psychiaters, verpleegkundig specialisten, spv-ers, ambulant behandelaren en opleidelingen. Wij voeren regelmatig multidisciplinaire overleggen en hopen dat jij hierin ook je inbreng geeft. 

Wat heb je nodig?

Wij vinden het belangrijk dat jij zelfstandig kunt werken en jij je eigen grenzen kent. Je weet wanneer je de supervisor of hoofd behandelprogramma moet inschakelen als deze grenzen bereikt worden. Verder heb/ben je:
 • een afgeronde academische opleiding tot psycholoog;
 • met behaalde basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD);
 • affiniteit en bij voorkeur ook ervaring met psychodiagnostiek, met werken in de (specialistische) ggz en met de doelgroep;
 • goede contactuele eigenschappen, bent stressbestendig en gericht op samenwerking en ontwikkeling;
 • een aanvullende opleiding en ervaring in het geven van cognitieve gedragstherapie strekt tot aanbeveling.

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 24-32 uur per week voor bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.877,- en maximaal € 4.486,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • afhankelijk van je ervaring en competenties bieden wij de mogelijkheid om (onder supervisie) je werkzaamheden uit te breiden naar overige vormen van begeleiding en behandeling;
 • actief scholingsbeleid;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Expertise Centrum Autisme Emerhese is onderdeel van GGz Centraal, een organisatie in het midden van het land voor specialistische geestelijke gezondheidszorg voor alle leeftijden. Het Expertise Centrum bestaat uit een polikliniek in Amersfoort en Almere, deeltijd behandeling en twee klinische behandelvoorzieningen in Amersfoort. Volwassenen met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis kunnen bij ons terecht voor specialistische diagnostiek en behandeling.

Wij bieden zorg aan (jong)volwassenen vanaf de leeftijd 16 t/m 90+ jaar met een ernstige vorm van autisme en zijn gespecialiseerd in de behandelvormen voor deze groep mensen. Onze behandelaren werken samen in multidisciplinair teamverband waarbij het samenwerken met onze netwerkpartners een belangrijk onderdeel vormt. 
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Carolien Spierings (hoofd behandelprogramma) via 06-12073682. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 19-10-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen