Regio: Almere
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Artsen
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als arts kennis vergaren binnen het brede vak psychiatrie? Jouw kansen flink vergroten om sneller door te stromen naar de huisartsenopleiding of de opleiding tot psychiater? Dat kan door te starten met solliciteren op de vacature van arts bij het team 24 uurs acuut in Flevoland. Op dit moment zijn wij op zoek naar basisartsen voor de crisisdienst en HIC kliniek. 
 
Binnen 24-uurs acute psychiatrie bieden wij Intensive Home Treatment (IHT)/Crisisdienst/HIC(kliniek) aan, een opnamevoorkomende of -verkortende interventie waarbij een kortdurende (crisis)behandeling van maximaal 6 weken plaatsvindt in de thuissituatie.
 
Als basisarts bij het team draag je samen met een verpleegkundig specialist, sociaal psychiatrisch en verpleegkundigen zorg voor de acute psychiatrische behandeling van patiënten met een enorme diversiteit aan stoornissen. Het doen van intakes, diagnostiek, inzet van (medicamenteuze) behandeling en zorgdragen voor het behandelplan zijn dagelijkse werkzaamheden die je uitvoert in een multidisciplinair team. Er is altijd ruimte voor overleg, werkbegeleiding en supervisie van de psychiater en/of de verpleegkundig specialist.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

 • een baan als arts met een snel stroom aan leereffecten; goede werkbegeleiding en wekelijks supervisie van een psychiater;
 • sneller kans op een opleidingsplek binnen de A-opleiding tot psychiater bij GGz Centraal;
 • diverse trainingen en e-learning mogelijkheden via de interne afdeling Training & Ontwikkeling, zoals: motiverende gesprekken, ART(Active Recovery Triad), HOZ en training Verslaving, middelen en gokken;
 • wij bieden een contract voor 36 uur per week voor de duur van één jaar (wil je langer blijven dan heel graag);
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • de werkzaamheden vinden plaats tussen 8:30 - 22:00 uur, daarnaast draai je mee in de bereikbaarheidsdienst;
 • een dienstauto op afroep beschikbaar of dienstreiskostenvergoeding en een 13e maand;
 • een goede verlofregeling en levensfase-uren;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van onze referentiecheck, wij vragen aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

 • opleiding tot basisarts en BIG geregistreerd; ervaring is fijn, maar je kunt ook solliciteren als je net jouw opleiding hebt afgerond;
 • je hebt een flexibele werkhouding en je bent enthousiast om te gaan werken in een vernieuwende behandelorganisatie;
 • collegialiteit, humor en goede communicatieve vaardigheden.
Lees meer

Met elkaar

GGz Centraal de Meregaard in Almere heeft een breed behandelaanbod voor volwassenen en ouderen. Naast ambulante behandeling heeft de Meregaard ook klinische opname voor acute psychiatrie.
 
Samen met andere organisaties creëren wij een evenwicht tussen zorg aan huis en zorg in de kliniek doordat wij naast ambulante behandeling, ook psychiatrische intensieve thuiszorg, dagbehandeling en klinische opname aanbieden. De Meregaard biedt zorg op maat. De behandeling varieert van kortdurende tot langdurende zorg en van individuele therapie tot groepstherapie.
 
Wij beschikken over expertise in de behandeling van veel verschillende doelgroepen, we hebben een 24-uurs psychiatrische crisisdienst en een opnamekliniek. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij complexe problematiek kunnen behandelen.
 
Wil je meer weten over GGz Centraal? kijk op de website www.ggzcentraal.nl. 
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Jan Piet Steensel (Hoofd Bedijfsvoering) 0612074361. Hij neemt graag de tijd voor je!
Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Sluitingsdatum: 21-01-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent

Recruitment Coördinator